2777
2789

الآنم گفتم فردا میخام برم خونه مامانم تاسوعا گفت گرمه و فلان و بچه اذیت میشه .گفتم همش نیم ساعت راهه بعدم با ماشین خودمون میرم . گفت اگر خواستی خودم میبرم گفتم اولین سالی که میتونم با ماشین برم خیلی ذوقش دارم ، باز بهانه گرفت . الآنم گفت هر گوری میری برو ولی به ماشین من دست نزن . کلللل حرفش اینه دوست نداره من جای که خوشحالم برم دیشب میخواستم بچه بخوابونم با مادر شوهرم برم مسجد بچمو صدا میزد می‌گفت نخواب که نتونم برم مسجد. منم الان گفتم من که هر وقت هر کاری خواستم انجام دادم رو سیاهیش به کسی که دنبال حاشیه بوده مونده . ولی اینا همش حرفه بچه ها اگر نزاره نمیتونم برم مثل سلیطه ها دعوا درست می‌کنه و اصلا حرف های منطقی نمیزنه هر چی هم بگم ازین شاخه به اون شاخه میپره حتی به دروغ که فقط کم نیاره. من چیکار کنم 

نگید حتما دلش میخواد پیش شما باشه چون خودش اصلا مراسم مذهبی نمیاد جوگیر تحت تاثیر م. ا. ه .و.ا.ر.ه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تا گفت ببرمت میگفتی ممنون عزیزم دست دردنکنه

چقدر خوب مونده بودم با بچه چه طور رانندگی کنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خب گفتم خودم میبرم قبول میکردی راحتی دنبال بحثیا

آخه مسیر خونه مامانم تا دسته یک کیلومتر فکر کنم بیشتر راهه و باید ماشین باشه . من و مامانم هر سال منت اینو اون می‌کشیدیم برای ماشین امسال اولین سال رانندگی میکنم و خیلی خوشحال بودم 

خب پس احتمالا دلیلش همینه تفاوت عقیدتون 

ما داشتیم یکی این مدلی کلیم تیکه مینداخت به بنده خدا دوستم نداشت بچشون همچین جاهایی ببره

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

اینجا من دیدم تو اسلام اگه شوهرت راضی نباشه بری اون رفتن تو هم خوب نیست

واقعا ادم خندش میگیره خنده دارم هست نه...

حتی مراسم مذهبی رو هم زن باید مطیع باشه و با اختیار خودش کاری نمیتونه انجام بده

خب پس احتمالا دلیلش همینه تفاوت عقیدتون ما داشتیم یکی این مدلی کلیم تیکه مینداخت به بنده خدا دوستم ن ...

نه به عقیده کار نداره فقط به جایی که حالم خوبه کار داره 

اینجا من دیدم تو اسلام اگه شوهرت راضی نباشه بری اون رفتن تو هم خوب نیستواقعا ادم خندش میگیره خنده دا ...

من این مسأله برام مهم نیست چون بنظرم درست نیست ولی این زورگویی می‌کنه کلا تا جایی که بتونه پیش می‌بره