2777
2789
عنوان

خیانت زن متاهل

274 بازدید | 30 پست

خانما یکی از نزدیکای من بخاطر پول با یه مرد متاهل به شوهرش خیانت میکنه درظاهر خودشو رو هم خیلی خوبومظلوم نشون میده یجوری که همیشه به دیگران میگه به من ظلم میشه واینکه هربار منو میبینه میخواد با گوشی من به طرف پیام بده یا زنگ بزنه ...چیکارکنم دست ازسرم برداره خیلی ادم سیریش وپرروعه هرچی هم بارش میکنم ولم نمی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پای شما هم وسط این ماجراست

اگه خواهرت هست حواست باشه دیر یا زود این قضیه برملا میشه بعد شما اش نخورده و دهن سوخته میشی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

من تا حالا برا کسی نگفتم چه غلطی می کنه اما این هربار به بهانه های مختلف شروع به فحاشی وتوهین میکنه یا پشت سر خودم وبچه هام بدگویی میکنه واینکه هرکسی میبینه الکی میگه چون بچه من دختره بچه فلانی پسره خیلی بهم ظلم میکنن بخدا درصورتی که اینطور نیس همش دروغ همش به دخترش محبت میکنن تا یه وقت بهش برنخوره

دلسوز ای اگر قراره براش بکنی شما ،نصیحتش کن

ولاغیر که قاطع بگو من را دخیل کثافت کاری هات نکن 

نه گفتن را در زندگی یاد بگیر تا خدای ناکرده فردا براتون دردسر درست نشه  

افراد خائن اولین ترفند اجرایی که دارند مظلوم نمایی و تبرعه کردن خودشون از گناه و اشتباه  هستش

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بگو هرکاری میکنی به خودت مربوطه اگر بیخیال نشی آبروتو میبرم پس فردا گنده کارت دراومد منم با خودت گرفتار میکنی دست از سرم بردار بعدشم باهاش حرف نزن... اینایی که بهت گفتم رو تجربه کردم طرف آشنا بود خیلی تحملش کردمو حرمت نگه داشتم آخرش دستش رو شد بیشعور رفت به شوهرش گفت این دوسته فلانیه ینی من بعدش به من پیام داد که به شوهرم گفتم اون مرده دوسته توئه...که اگر شوهرش به من زنگ زد من دوسته خانمو گردن بگیرم منم اونجا دیگه طاقتمو از دست دادمو هرچی از دهنم دراومد بهش گفتمو باهاش قطعه رابطه کردم تو دیگه اجازه نده به اینجا بکشه باهاش زودتر برخورد کن واست داستان نشه.

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

اصلا کوتاه نیا اتفاقا با شماره خودت یه پیام به گوشی یارو بده بگو فلانی با گوشی شما پیام داده و شما تازه متوجه شدی و ازش بخواه مزاحمت ایجاد نکنه هم ایشون و هم آشناتون  این رو بنویس یه مدرکی داشته باشی از بی گناهیت و خواهش می کنم اول این کار رو بکن بعدم دیگه اجازه نده حتی لازم می دونی بعد پیام با یه بزرگتر در میون بذار پای زندگی و آبروی خودت در میونه عزیزم