2777
2789
عنوان

فیلم طعم گیلاس رو کسی دیده⁉️

375 بازدید | 33 پست

قشنگه؟ ارزش دیدن داره؟

ایرانیه رو میگم

خیلی دوست دارم ببینمش

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

اره  کار های عباس کیارستمی ارزش دیدن دارن البته بستگی به خودتم داره اگه سریال های الان مثل زخم کاری و تاسیان و آبان رو دوست داری و دیدی احتمالا اونو دوست نداشته باشی 😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کار های عباس کیارستمی ارزش دیدن دارن البته بستگی به خودتم داره اگه سریال های الان مثل زخم کاری ...

زخم کاری و تاسیان رو دیدم😂😂😂

ولی کاراکتر کیارستمی خیلی برام خاصه. دوستم دارم کاراشو ببینم

سبک فلسفی و روانشناختی خوشم میاد

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
طولانیهکندهمفهمومش قشنگه یسری دیالوگهای قشنگ دارع

چند ساعته مگه

با کندی مشکل ندارم

زخم کاری و تاسیان رو دیدم😂😂😂ولی کاراکتر کیارستمی خیلی برام خاصه. دوستم دارم کاراشو ببینمسبک فلسفی ...

اهان.😂😂 خب پس فیلم خاص و تقریبا. ببینش. اگر از این سبکی که گفتی خوشت میاد احتمالا دوست داشته باشی ولی فیلمه دیگه یبار ارزش دیدن رو داره خصوصا تو... که به کیارستمی علاقه مندی

میشه شما هم به سلیقه ی خودت یه فیلم که دیدی و به نظرت خوبه رو بهم معرفی کنی؟ میخوام امشب ببینم

چه ژانری عزیزم؟

ایرانی یا خارجی

هرچی دوست داری عزیز دلم ❤️اگر ایرانی لطفا خیلی عاشقانه نباشه و اگر خارجی لطفا علمی تخیلی نباشه

تو ایرانی ها : بید مجنون ( عاشقانه خیلی نیست ولی مفهومش قشنگه)، روز ششم

خارجی : سرگیجه اثر هیچکاک، بلک سوان، نهنگ،پیانیست، کلونیا، زندگی شگفت انگیز است، من شیطان را دیدم