یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نامزدیم دیروز رفتم سونو گف تنبلی داری ولی زیاد نگران کننده نیس خیلی میترسم بعد عروسی مشکلی پیش بی ...
نترس فقط پیاده روی داشته باش تنقلات رو حذف کن روزی نیم ساعت ورزش هوازی کن اگه اضافه وزن داری کاهشش بده گرمیجات بخور تو تلگرام کانال اصلاح سبک لوتوس رو دنبال کن از تجربیات بقیه استفاده کن استرس نداشته باش خوابتو تنظیم کن
من نامزدیم دیروز رفتم سونو گف تنبلی داری ولی زیاد نگران کننده نیس خیلی میترسم بعد عروسی مشکلی پیش بی ...
مامان من هم نمیدونست بعد بدنیا اومدن من تنبلی تخمدان گرفت الان آجیم بدنیا اومده میدونی چطور ؟همش دمنوش گیاهی میخورد خودش هم نمیدونست که خوردن دمنوش خوبه ولی اگه بخوری بهت کمک میکنه
حالا اینکه مردم شبیه حرفاشون نیستن به کنار چرا کسی شبیه عکساش نیست ؟😐
منم تنبلی تخمدان دارم ولی نگران نباش دختر عمه هام بدتر از من بودن الان یکیشون سه تا بچه داره اونیکی دو تا دختر عمه بزرگم اسفند ماه پسرش نامزدی کرده اتعاقا بعد صفر میخواد عقد کنه نگران نباش