2777
2789
عنوان

چشمامو بدون خط چشم دوست ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲🥲🥲تو آخرش خط چشم میکشی یا بدون خط چشم میری بیرون؟

من بدون خط چشم حتی نمیتونم برم تو حیاط خونه چ برسه بیرون 

کلا منو تو خیلی شکل همیم قبلا ی چندباری باهم درد و دل کردیم تو تاپیک ها

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

واقعا؟🙁کاش عادت کنمواقعا حوصله ندارم هرروز بخوام حرص بخورم واسه خط چشم

آره عزیزم . من خودم یک مدت زیاد آرایش میکنم دوروز که بدون آرایش میرم بیرون حس میکنم چقدر حالم بهتره باز تا یک مدت بدون آرایش میرم . سخت نگیر فداتشم چند باری نکش خودتم حس بهتری پیدا می‌کنی چون فکنم کلی عصبی میشی سر کشیدن خط چشم و ریختن و خراب شدنش

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اگه خط چشم اذیتت میکنه یه مداد چشم اورجینال بگیر مشکیه داخل چشم به پلک بالا هم بکش از زیر از خط چشمم ...

مرسی عزیزم

قبل از پریود رو میگن پی ام اس

دوراتیه ک خیلی احساساتی میشم و دلم میخواد با هر چیزی گریه کنم

🥲منم خیلی دوست دارم ولی نمیدونم چرا جدیدا نمیتونم قشنگ بکشم

من موقعی که خراب میشه خط چشممم وقتی  دستامم میلرزه مداد چشم رو میکشم یا اگه حوصله نداشته باشم یه ذره کج و کوله میشه ولی مهم نیست مهم دلمه 

من بدون خط چشم حتی نمیتونم برم تو حیاط خونه چ برسه بیرون کلا منو تو خیلی شکل همیم قبلا ی چندباری باه ...

منم همینجورم همه جا باید خط چشم بکشم ولی دیگه از این به بعد میخوام نکشم حالا دیگه زشتم باشم طوری نیس🥲😂

از چ نظر شبیه همیم عزیزم؟ببخشید من یادم نمیاد شمارو❤️