2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین خواب دیدم

85 بازدید | 10 پست

بچه ها مامانم خواب دیده دایی بزرگم که ۳۰ سال قبل فوت شده داره برای دایی وسطیم که اونم ۲۵ ساله فوت شده اسباب کشی میکنه. تعبیرش چیه؟

توکل بر خدای مهربان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما میگی بده؟

خواب خوبی نیست دارن اسباب کشی می کنند تا جا برای یه نفر دیگه باز بشه. یه مرغ بدین بکشن بعد بدین به یه فقیر تا اگه چیزی هست رفع بشه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

اینو مطمئنی؟

خواست رو هرجایی تعریف نکن میدونی معبر خواب از خود خواب مهم تره؟؟؟؟؟؟

ی خانمی بوده همسرش هر سری میره تجارت میبینه ستون های خونه ریخته میره ب امام صادق میگه ، امام صادق میگ ینی همسرت ب زودی میاد با سود فراوان 

ی سری ک امام صادق نبوده ب ی خانم دیگ تعریف میکنه خانمه میگ وای ینی شوهرت میمیره و برنمیگرده و همون میشه

اینا ک داستانه 

ولی حواست،باشه خوابت رو برای هرکسی نگو 

ببین خیلی وقتا خواب ها از روی فکر های روز مره هست. و واقعا معلوم نیست که چیه دقیقا مخصوصا مادرا که همش تو فکر اینطور چیزان. ولی اگر به معنی مرگ کس دیگری باشه باید بگم که هیچ کاری نمیشه کرد و با صدقه و قربونی کردن مرغ و گوسفند درست نمیشه چون زمان مرگ طرف رسیده و وقتشه که بره و دست شما نیست اما میگم لزوما خواب معنی دار نیست