2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با بی دردی

179 بازدید | 27 پست

سلام. دوستای عزیزم خوبین میخواستم ببینم. کسی بچه ی دوم و طبیعی با. بی دردی ها به دنبا اورده هر کس از هر نوع بی حسی و بی دردی  تجربه داره بیاد در میون بزاره. 

من بچه اولم طبیعی بوده. الان دوماه بارداذم. شاید باورتون نشه از حالا. واسه زایمان اینقد استرس دارم ک نهایت نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سز کن راحت و عالی چرا خودتونو با زایمان طبیعی عذاب میدین

اخه خیلی شکم دارم و حسابی شکمم. سر بچه اولم ترک خورده وپوستش شله یکی از دلایلش میترسم. شکم بیفته رو بخیه. ها دیر جوش کنه با عفونت کنه یا. جمع نشه شکمم ازین بدتر شه 

عزیزم من اولین زایمان با بی دردی بود که هیچ اثری نداشت از همه بیشتر درد کشیدم 

دکتر گفت رو چند درصد آدما اثر نمیزاره

شما اون چند درصد بودی!

دومیم سزارین بودم بی حسی خیلی خوب بود راحت عالی 

هیچ عوارضی هم نداشت خیلی هم بم خوش گذشت خیلی زودم سرپا شدم اصلا جزو خاطرات خوشمه

سزارین انجام بده خودتو اذیت نکن 

عزیزم من اولین زایمان با بی دردی بود که هیچ اثری نداشت از همه بیشتر درد کشیدم دکتر گفت رو چند درصد آ ...

چقد عالی 

نمیدونم چرا. نمیتونم. تصمیم گیری کنم خیلی دو راهیه. بدیه

اخه خیلی شکم دارم و حسابی شکمم. سر بچه اولم ترک خورده وپوستش شله یکی از دلایلش میترسم. شکم بیفته رو ...

نه. اصلا همچین چیزی نیست

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

وااااا چرا نذاشتن خب

😑 مریضن خاهر 

جاریمو تونستم آدم کنم ولی این خاهرشوهره آدم بشو نیست  تو همه دخالت داره . هنوزم یاد زایمانم میفتم فحششون میدم . زایمان دومم سزارین اجباری شدم با رضایت خودم بی حسی زدن بیهوش نکردن . بی حسی خیلی خوبه حتمن بزن عزیزم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

من. بچه ی اولم. سر یک رب زایمان کردم. یعنی بک رب دردای شدید سراغم اومد قبلش در حد پری بود ولی اینقد از همین پروسه بخیه. ردن و تصور اون لحظات. ترسش تو دلمه. اون هارو یادم میاد بعد. سر دخترم ورنم کمتر بود الان وزنم بالا. رفته و شش سال گذشته میترسم خیلی بد تر بشه