2777
2789

اینوبگم که چندسال پیش تمام طلاهام و ماشین همسرم روقروختیم ویه ۴۰متری سمت پایین شهرخریدیم اونجا۴سال زندگی کردیم .بعد تواین چهارسال تونستیم یه پراید بخریم دودوتاالنگو.خیلی دست وپام تنگ بود با۳تابچه قدونیم قد تصمیم گرفتیم بفروشیم همه چیو حداقل۲۰متربزرگ تربخریم اصلا اتاق خواب نداشت وخیلی  نقلی بود .خلاصه فروختیم ولی جاپیدانکردیم خریدارم گفت زودترخالی کنید میخوام اساس بیارم .ماهم هرروز ازصبح تاشب دنبال خونه بودیم همه جایه خواب بود بااین پول وبدرد نخور بالاخره یه بنگاه یه خونه رونشونمون داد

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.

یه ۶طبقه که فقط طبقه ما آماده بودوطبقه پایین ترش 

البته واحدما مالک جدا بود اومد یم دیدیم یه خونه که دوخواب بود ولی امتیاز نداره کولر پکیج یه چاله آسانسوور خالی وخطرناک بدون حفاط ماهم طبقه ۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مالک خونه رو فقط چهار دیواری داد البته به قیمت کمتر وگفت بقیه چیزاشو اون مالک قراره بزاره هیچی نداره شوهرم گفت خوبه وفلان حالا مالک اون ۵طبقه نمیاد بقیه رو کامل کنه ۶ ماهه

ما طبقه واحد خودمون رو باید تکمیل کنیم .

ساختمان نیمه سازه مالک ماگفت داره درست میکنه ولی ۶ماهه گذاشته رفته مالک طبقات نمیدونیم چیکارکنیم  نمیشه بفروشیم چون کسی نمیخره بااین شرایط

خب بزرگه حداقل بقیه درست میشه منم یه خونه ی قدیمی خریدم به امید 

اینکه بکوبم یه همسایه ی از خدا بی خبر دارم 

هیچ جور راضی نمیشه 

بکوبیم 

من موندم و یه خونه که هر سال کهنه تر میشه 

انشااله درست بشه وضعیتت 

دیگه خودتون کاملش کنین کاریش نمیشه کرد کم کم بقیه ام میان تو ساختمون واحداشون کامل میکنن بعد همتون پ ...

نفروخته اون ۵ طبقه رو نیمه سازه کسی نمیاد خودشم نمیاد کامل کنه بفروشه