2777
2789

میخوام برم برای تخلیه چربی گردن تا صورتم زاویه بگیره. واقعا مثل عکسایی که میزارن درمیاد؟ عکسا که خیلی خوبن. ولی میترسم تبلیغ باشن

خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد

تنها کسی که تبلیغشو نکرد من بودم انگار 

هرجا میرم تبلیغش هست تجربه ثابت کرده چیزی که همه جا اسمش باشه  یه کاسه ای زیر نیم کاسشه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

کلینیک مهرزاد شبیه بیمارستاناییه که موقع جنگ توش هرج و مرج ایجاد میشه اس 

یعنی یه شلم شورباییه که نگو  به همچی شبیه جز کلینیک زیبایی 

فقطم پول میچاپن الکی جشنواره تخفیف میزارن  بعد که میری میگن ۳ تومن پول فلا بخیه اش میشه  یه تومن پول لباس اتاق عمل 

بعد اتاق عملش یه اتاقه درش بازه همه قشنگ میبینن اون تو دارن چیکار میکنن هر کس با کفش میره تو و میاد    یه وضعیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا

خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد
کلینیک مهرزاد شبیه بیمارستاناییه که موقع جنگ توش هرج و مرج ایجاد میشه اس یعنی یه شلم شورباییه که نگو ...

والا من جای دیگه هم تزریق چربی کردم همینجوری بود بالا شعر. هم بود مثلا چون تزریق چربی عمل زیاد مهمی نیس ما سه نفر تو ی اتاق عمل کردیم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست