2777
2789
عنوان

چقدر دلم از این عشق ها

157 بازدید | 14 پست

بچه ها کیا سریال مرگ تدریجی یک رویا رو دیدم الان بار چندم هست مه من این سریال رو دیدم اولین بار که پخش شد من نوجوان بودم میدیدم بعدم که چندسال یکبار تکرارش رو میده الانم تو آی فیلم دوباره پخش میشه 

چقدر دلم اینجور عشقی رو می‌خواد شبیه حامد یزدان پناه ((دانیال حکیمی ))خیلی آدم محجوب و عاشقیه از اون مردهای که آدم دوست داره تو زندگی تجربه اش رو داشته باشه 

هعی متاسفانه شانس هم نیاوردیم ی آدم خائن دروغگو نصیبم شد ادا عاشق ها رو در میاورد اما وقتی فهمیدم که چه ها نکرده بابت خیانت هاش دیگه دوست داشتم خدا منو از رو زمین برداره که اینقدر نقش بازی می‌کرد و به شدت هول و هیز و چشم چرون و خائن 🤦‍♀️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم این سریال مال ۸۵ بود و من اون موقع ۸ ساله بودم یا هنوز تو ۸ سال نرفته بودم چند روزه دارم میبینم البته از اول نشد ببینم الان چند روزه تو تی وی میبینم ولی امروز تو گوشی دیدم داستانشم میدونما ولی باز میبینم چقدر دلم واسه بچگیم تنگه اون موقع چی بودم الان چی شدم کاش میشد همیشه بچه موند 

ک و ن اش پاره می شد خودش زنش را ببره انگلیس؟؟؟؟؟که زنش آواره و در به در نشه و اون خونه ی ویلایی تو ...

سریال رو‌کامل دیدی آخه تقصیر خواهر زنه بود مدام تحریکش می‌کرد وگرنه زن و شوهره با هم‌خوب و اوکی بودن 

سلام عزیزم این سریال مال ۸۵ بود و من اون موقع ۸ ساله بودم یا هنوز تو ۸ سال نرفته بودم چند روزه دارم ...

وای منم با فیلم هایی که تو بچگیم یا نوجوانی دیدم دوباره میبینم خاطره هام زنده میشه حتی بعضی اوقات گریه ام میگیره عاشق دهه هفتاد و هشتادمین دوران کودکی و نوجوانیم کاش بزرگ نمیشدم این همه غصه داغونم کرد 

سریال رو‌کامل دیدی آخه تقصیر خواهر زنه بود مدام تحریکش می‌کرد وگرنه زن و شوهره با هم‌خوب و اوکی بودن

آقاهه مقصر بود. خودش ور دل کل خانواده اش بود به تنها خواهر زنش بی احترامی می کرد. در واقع اون قاتل ساناز بود. حالا تا یک لندن می رفت چی می شد . گدا گشنه

وای منم با فیلم هایی که تو بچگیم یا نوجوانی دیدم دوباره میبینم خاطره هام زنده میشه حتی بعضی اوقات گر ...

من تازه ۲۷ ساله ام شده ولی به نظرم بهترین دوران ادم بچگیه کاش میشد بچگی همیشه باشه ولی نیست و فقط یه باره مال منم گذشت 

من یه بار ی سینمایی دیدم ابوالفضل پورعرب و هدیه تهرانی هم بازیگرای فیلم بودن اوج جوانی ابوالفضل پورعرب بود یاد بچگی های خودم افتادم که اون زمان تلویزیون این فیلم ها رو میداد من دبستان بودم یا شایدم مدرسه نمیرفتم خیلی یادم نیست اما خیابون ها رو نشون میداد تیپ مردم اون زمان رو اتوبوس و ….یعد از دیدن فیلمه گریه ام گرفت واقعا دوست داشتم برگردم به اون زمان مردم صاف و صادق تر بودن اینقدر بدی زیاد نبود آدما سالم تر بودن و دلخوشی ها کوچیک و دست یافتنی تر بودن هعی یادش بخیر از بزرگی از زندگی متاهلم واقعا بیزارم کاش حداقل برای ازدواج چشم هام رو باز میکردم خدایا خودت فق میتونی کمکم کنی 

من یه بار ی سینمایی دیدم ابوالفضل پورعرب و هدیه تهرانی هم بازیگرای فیلم بودن اوج جوانی ابوالفضل پورع ...

میدونی من دوران بچگیم خیلی نترس بودم ولی سال ۹۳ از یه چیزی ترسیدم و شدم استرسی خودم مقصر همه چی ام کاش یه دکمه بود میزدم و بچه میشدم 

میدونی من دوران بچگیم خیلی نترس بودم ولی سال ۹۳ از یه چیزی ترسیدم و شدم استرسی خودم مقصر همه چی ام ک ...

عزیزم امیدوارم که همه ی آدما بتونن به خواسته های زیبا و قشنگشون برسن خواسته هایی که فقط دلخوشی خودشونه و آسیبی به بقیه نمیزنه خدایا صدامو‌بشنو