2777
2789
عنوان

آزمایش مینور برای بچه دار شدن

83 بازدید | 14 پست

من همسرم مینوره،خودم فقر آهن دارم ...

قبل ازدواج  برا آزمایش رفتیم گفتیم اینطوریه 

بهمون اجازه ازدواج دادن مشکلی نبود 

الان ۱۸ هفته باردارم دکتری که پیشش میرم ازمایشم و دید چیزی نگفت فقط ازم سوال کرد مطمئنی موقع ازدواج مشکلی نبود دیگه ؟

به شک افتادم الان

کسی با شرایط من بوده 

میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو متخصص خون یه ازمایش مینور بده اگه مثبت باشه خطر اینکه بچتون ماژور بشه هست

مینور ژنتیکی هست یا هر فردی می‌تونه بگیره؟

تو بارداری میشه این آزمایش انجام داد؟

از کجا بفهمم خدای نکرده بچه بهش مبتلاس

تو بارداری میشه داد؟دکتر خاصی باید بنویسه یا زنان؟

بله میشه، دکتر عمومی هم می نویسه. یک تست ساده است که برای اینکه کم خونی فقر آهن را از تالاسمی بتا مینور تمایز بدن، انجام میدن. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مینور ژنتیکی هست یا هر فردی می‌تونه بگیره؟تو بارداری میشه این آزمایش انجام داد؟از کجا بفهمم خدای نکر ...

مینور دارم

و ژنتیکیه

حتی با قرص اهن و ایطور چیزام برطرف نمیشه

و بدون علامته

با یه ازمایش برای مسمومیت متوجه شدم مینور دارم!

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

مینو ر با فقر ا هن فرق داره

می‌دونم 

دکتر گفت مطمئنی توهم مینور نیستی 

در صورتی که ازمایشم دستش بود گفت فقر آهن داری یا بچت مینور میشه یا عادی

نمی‌دونم دنبال چی بود گفت مطمئنی تو آزمایش ازدواج بهت گفتن سالمی؟ 

تو آزمایش عادی نشون نمی‌ده مینور و؟

مینور دارمو ژنتیکیهحتی با قرص اهن و ایطور چیزام برطرف نمیشهو بدون علامتهبا یه ازمایش برای مسمومیت مت ...

خانوادم غلظت خون دارن ، نشنیدم تا حالا بگن مینور هستن 

شک افتاده به دلم

خانوادم غلظت خون دارن ، نشنیدم تا حالا بگن مینور هستن شک افتاده به دلم

غلضت خون ربطی به مینور نداره

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

مینور ژنتیکی هست یا هر فردی می‌تونه بگیره؟تو بارداری میشه این آزمایش انجام داد؟از کجا بفهمم خدای نکر ...

بله مینور ژنتیکی هست اما با یه ازمایش خون  میتونن بفهمن کم خونی ساده اهن داری یا تالاسمی مینور  بهتره پیش متخصص خون بری چون بعضی دکتر عمومیا درست نمیتونن تشخیص بدن  و اگه تالاسمی مینور داشتی و چون میگی که شوهرت هم مینور داره دکتر  بعد از جنین ازمایشات تخصوص تری میگیره نگران نباش  

خدا هست و خدا هست و خدا هست........