2777
2789

سلام بچه ها خوبین من و شوهرم ازدواج دوممونه، همسرم از ازدواج اولش یه پسر داره چهار سالشه از دو سالگی دارم بزرگش میکنم و یکساله اومدیم طبقه بالای مادرشوهرم، مادرشوهرم همش دخالت میکنه برای تربیت پسرم تا دعوا یا کاری میکنیم منو ب فش میبنده و هزار تا تهمت منو میزنه ک تو بچه رو زدی و غذا بهش ندادی و... یه بار یه دعوای بزرگ کردیم سر همین پسرم بهم گیر داد منم اعصابم خورد شد جوابشو دادم دیگ منو ب فش بست و شوهرم ازم حمایت کرد، ازون موقع خیلی جرعت نداره منو فش بده ولی زیرکی کاراشو میکنه، قضیه اینه امروز پسرم منو صدا زد من تو حموم بودم نشنیدم اومد گفت مامان مگ کری، منم گفتم خیلی بی ادبی چرا این حرف و زدی کی یادت داده این حرفارو گفت مامان جونم گفته ب مامانت بگو مگ کری، انگار اب یخ ریختن روم خشکم زد بچه ها خیلی دلم میخاد برم پایین بگم مامان مگ من چ هیزم تری بهت فروختم ک با من اینجوری میکنی،یا وایستم شوهرم بیاد با هم بریم.پایین من باهاش رو در رو حرف بزنم بگم دست از سرمون وردار، گریم بند نمیاد دستام میلرزه، اخه چرا انقد با من دشمنه

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

همین ک اون بچه رو بچه خودت میدونی خیلی خوبه🥺🥲

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

الان ک کوچیکه برو تکلیفتو مشخص کن

بگو مگه قرار نیست با من باشه؟ پس گوه خوریش ب کسی نیومده اگه میخوای خودت نگهش دار و تربیتش‌ کن 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث تو پیششون گیر افتادم ...تاجدا نشی هر راهی بری بیفایدست ...من که راه در رو ندارم خودم میدونم تو این خونه میمیرمو میپوسم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
همین ک اون بچه رو بچه خودت میدونی خیلی خوبه🥺🥲

بخدا براش کم نمیزارم، این اصلا منو ادم حساب نمیکنه بچه رو میبره بیرون بدون اینک من بفهمم، پسرم منو صدا میزنه ک مامان اجازه هست برم بیرون با مامان جون صدای مادرشوهرم میاد میگ ولش کن دیگ بیا بریم

بخدا براش کم نمیزارم، این اصلا منو ادم حساب نمیکنه بچه رو میبره بیرون بدون اینک من بفهمم، پسرم منو ص ...

خدا خیرت بده گلم ولی سعی کن نذاری حرفای مادر شوهرت رو بچه تاثیر بذاره به شوهرتم بگو 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

الان ک کوچیکه برو تکلیفتو مشخص کنبگو مگه قرار نیست با من باشه؟ پس گوه خوریش ب کسی نیومده اگه میخوای ...

بخدا میبره بیرون بچه رو من میگم نبر انگار ن انگار ک من مثلا مامانشم میبره

صبر کن شوهرت بیاد اون بره بگهنمیشه از این خونه برید؟

چرا میریم ولی الان ن یکی دو ماه دیگ ، اخه تا بریم دق میکنم بخدا

خدالعنتش کنه بجاقدردانیشه که نوه اونو دادی عین بچه خودت بزرگ میکنی.

بخدا براش کم نمیزارم از لباس بگیر تا اسباب باری و خورد و خوراک، ولی این مادرشوهرم از کاه کوه میسازه همش میخاد منو خراب کنه یا بچه رو نسبت ب من بد کنه

منم مث تو پیششون گیر افتادم ...تاجدا نشی هر راهی بری بیفایدست ...من که راه در رو ندارم خودم میدونم ت ...

من میخام برم ولی شوهرم میخاد یه وام ورداره ک بدیم رهن تا اون موقع مجبورم بمونم😭😭