2777
2789
عنوان

دوس پسرم

242 بازدید | 26 پست

من ۱۷ سالمه دوس پسرم ۲۰ وقتی ۱۳ سالم بود تو بچگی باهاش آشنا شدم بعد ایشون خیلی رفیق باز هرشب بیرون بود ولی من‌اروم بود اون‌دعوایی کلا برعکس همدیگه بودیم یه مدت که گزشت مامانم فهمید باهاش صحبت کرد گفت تموم کنید ولی اون گریه و اینا که نه من دخترتو دوس دارم 

مامانم ناچار دیگه چیزی‌ نگفت 

ما باهم بودیم تا دوسال پیش من متوجه شدم وقتی کات کردیم تو مستی به یه دختر پیشنهاد داده و بهش گفتم گفت ببخشید من‌ادم میشم و اینا من قبول کردم یه مدت گزشت گفتم برم سرکار حداقل بیشتر بیرونم بیشتر پیشم هست حواسم بهش هست بعد متوجه شدم با یه دختری چند ماه تلفنی صحبت می‌کردند و بعد دوباره گفت ببخشید و اینامن قبول کردم چون‌دوسش داشتم ایشون رفت چابهار سرکار همش برام پول میزد تا میگفتم پول سریع واریز می‌کرد گفت اومدم اصفهان موتور می‌خرم همش بیرون و اینا 

اومد اصفهان فهمیدم با یه دختره رل زده من کنار کشیدم کلا رفتم بعد دو هفته اومد کفت ببخشید و من‌ خر دوباره قبول کردم بعد میدیدم با یه دختری به نام زهره تلفنی صحبت کرده گفتم چرا گفت اصن این منو نمیشناسه‌و بهونه هرشب کارام تموم می‌شد میومد دنبالم چند شب نیومد میگفت موتورم‌خرابه ولی‌ پیش رفیقاش بود گفتم بدم میاد از رفیق بازی همش‌میگفت‌ دیگه نمیرم پیششون ولی بعد یه مدت دوباره تکرار می‌کرد حالا چند وقتیه‌موتور نداره من ندیدمش دیشب گفت برات غذا گرفتم کارت تموم شد بیا سزکوچه بگیر من رفتم گرفتم بعد رفت خونه باهام صحبت کرد من بهش گفتم بهت‌اعتماد ندارم بیا تموم کنیم گفت فردا ببینمت حرف میزنیم بعد هرچی زنگ زدم جواب نداد ساعت سه صبح پیام داد خوابم برد من الکی گفتم دیدم با دوستات رفتی بیرون گفت خوش به حالت گفتم‌وافعا خوش به حالم ذات تورو شناختم 

گفت من بیرون نرفتم خوابم برد 

خواهرش بهم گفت بیرون بود ساعت سه‌ اومد خونه 

از پیام خواهرش اسکرین گرفتم براش فرستادم 

بعد اجیش گفت الانم بیرونه ولی گوشیش خونس 

میخاستم بپرسم دیدمش چی بهش بگم چطور تموم کنم باهاش لطفا راهنمایی کنید 

بنظرم بلاکش کن و دیگه محلش نده 

این ادم بشو نیست شما رو هم بلانسبت خر کرده بوده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن عزیزم بچه ای هنوز اخ سنی نداری بشین درست بخون گول پسرع نخور توهم مثل دخترم دلم میسوزه ۲۰سال داره پسره چی میفهمه از ازدواج نکن نکن 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

دختر نکن حیفته سنت کم هست نذار بشه ۲۵ سالته اونموقع تازه بفهمی 

کسی که یه بار خیانت کرد رو نباید بهش فرصت داد ولی برفرض حالا یه فرصت دادی بار دوم که باز دیدی خیانت کرده مطمعن باش شما ازدواج هم کنید مطمعنت هم کنه خیانت نمیکنه اما باز خیانت میکنه

هنوز سنت خیلی کمه 

قطعا میدونی که پسر زیر ۳۰ کنسله پس خودت کم کم باید ۲۵ سالگی بری سمت رل زدن دوست پسر پیدا کردن 

الانم بلاکش کن 

طرف شوهرشو راحت بدون حرف کنار میزاره 

اون وقت تو انرژی تو صرف یه پسر بچه که هر روز با یکی رل میزنه میکنی 

منم هر روز میزنم تو گوشت ولی میگم ببخشید 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

بهش بگو

تو بی لیاقت لیاقتم رو نداری

برو با زهره جونت بچرخ تا فردا اون هم ولت میکنه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه روزی میگی خدابیامرزه مادرت حرفت گوش کردم ضربه روحی روانی میخوری فکر ازدواح و رل و اینا کلی بیابیرون فقط فقط درست بخون مستقل بشی

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

کل متن: 

دیدم با یه دختره ریخته روهم، گفتم جرا ریختی رو هم؟ گفت غلط کردم

بعد یه هفته بعد دیدم با اون یکی دختر خوابیده، گفتم چرا؟ گفت گوه خوردم، اصلاح میشم

بعد یه دو هفته دیدم داره با زهرا لاس میزنه گفتم چرا؟ گفت یعنی این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست، من عوض شدم

یک ماه بعد دیدم با دختره رابطه داشته، گفتم چرا؟ گفت گووووه خوردم، گوه توپول😂😂😂

.... 

حالا سوالش اینه چجوری تموم کنه😂😂

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

چطور تموم کنم نداره   تموم کن دیگه    از همه جا بلاک کن خطشم همینطور    آیندت رو داری خراب میکنی   سال دیگه کنکور داری به جای اینکه حواست به درست باشه و دستت بره تو جیب خودت وقتتو داری با جفنگیات پسر مردم حروم میکنی     چند وقت دیگه هم سن و سال ها تو میبینی که به کجا رسیدن و تویی که چجوری وقتتو حروم کردی...     

هنوز سنت خیلی کمه قطعا میدونی که پسر زیر ۳۰ کنسله پس خودت کم کم باید ۲۵ سالگی بری سمت رل زدن دوست پس ...

وقتی دوروم باهاش صحبت نمیکنم حس‌بدی‌میگیرم‌همش فکر می‌کنم نکنه با یکی‌دیگه صحبت کنه بهش وابسته شدم واقعا نمی‌دونم باید چیکار کنم