2777
2789
عنوان

برای بو ندادن تو گرما چیکار میکنید

839 بازدید | 74 پست

خب هممون حمام داریم تو خونه 

این راه حل و همه آشنان باهاش😂

راه حل های دیگه بگید

خدایی بیرون گرم، ادم عرق میکنه... 

منم وسواس دارم بو بگیرم با اینکه بهداشت و عطر و.. رعایت میکنم ولی این وسواس و متاسفانه دارم...

راستی خانمایی ک آرایش میکنید چطوری تو گرما، صورتتون عرق نمیکنه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس هام رو هم مرتب میشورم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

افرین ک بفکری و رعایت میکنی

دیروز رفتم افق کورش ی خانم ب ظاهر متشخص دیدم از پشت سرم داشت حرف میزد بوی دهنش سردرد گرفتم خیلی ناراحت شدم خودم کنترل کردم عوق نزنم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

اول اینکه هر روز صب و بعد برگشتن از بیرون حمام 

بعدش بادی اسپلش 

تعویض لباس ها زود ب زود 

برای آرایش پرایمر و اسپری فیکس اگر بخوام جایی برم و کرم پودر زده باشم استفاده میکنم اگرم یه کوشن معمولی بزنم بیام بیرون پودرفیکس 

دعا کنید برام🩷 

اول نظافت و‌حموم 

بعد تو حموم بعد شستشو‌ اخر سر  صابون تری کلوزان گلمر میزنم 

بعد حموم مام قارچی داو 

و حالا اسپری یا ادکلن 

وااااقعا ب بوی بد حساسم اصلا دوس ندارم بو بد بگیرم

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

روزی چند بار زیر بغلتو دستتو خیس کن هی بکش،حتی اگه هر روزم حموم میری،اینطوری عرقت هی پاک میکشه نمیمونه بو بگیره.

اینکارو کنی حتی سه روزم حموم نری بو نمیدی

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗