2777
2789
عنوان

چرا همه دارن میرن

294 بازدید | 5 پست

یه آرایشگر ایرانی باهام دوست بود‌ رفت امارات 

بعد رفتم پیش یه آرایشگر جدید که افتضاح بود

یه کمکی ایرانی داشتم رفت روستاشون زندگی کنه

قرار شد به جای اون زن سرایدار افغان بیاد تمیزکاری کنه که اونم با وجود اینکه مجاز بود از ایران رفت

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میتونستم میرفتم

آخر فقط من میمونم

چون حتی خواهر خودمم میخواد بره

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
پس چرا دوروبری های ما کسی نمیره

اونا مثل من هستن

منم جایی نمیرم

از فامیل ما هم خیلیا رفتن

یکیشون نخبه بود

یکیشون به ۵ زبان مسلط

ولی اینجا به هیچکدوم بها داده نمیشد!

حق داشتن برن‌

یه روز ایران درسته شه مثل قبلش قطعا برمیگردن:)

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋