کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نینیسایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ایویاف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
شوهر من چند روز پیش تو میوه فروشی محل یکی دیده بهش گفته ای افغانیا چیکار مملکتمون کردین میگ طرف رنگش پرید گفته بخدا من کاری نکردم 😂البته طرف قدیمی بوده مثل اینکه اقامت داشته
والا ما شخص خاصی جایی نداشتیم ولی قبلا جایی کار فرهنگی میکردم اوایل اردیبهشت گفتن دولت بهمون گفته باید برگردین و میخواستن برگرده ولی هنوز خیلی هستن، هر کجا که میرم میبینم
نداشتیم اصلا ولی همسایه ما سه تا قواره زمین برای خودش هست ساخته یکیش داخلش چیزی نبود فقط یک اتاق تابوکی سقف ایرانیت ساخته بود داخلش یک پسره افغانی زندگی میکرد
مراقب ساختمان های این بود دو هفته ای هست اصلا نمیبینمش نمیدونم بردنش یا رفت یا قایم شده
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
کمکیم هم که ایرانی بود کلا رفته شهر روستای زندگی کنه
قشنگ کل کارهای من میمونه و نمیتونم آدم مطمئن پیدا کنم
بچه ها آچاره مطمئنه ؟
کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نینیسایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ایویاف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
شهرمون شده بود افغانستانهمه کار هارو گرفته بودن با پرویی هم میگفتن ایرانو میگیریم اسمش میزاریم افغان ...
بعضی هاشون طلبکارن از ایرانی ها
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...