2777
2789
عنوان

خیلی هوا گرم است

62 بازدید | 2 پست

راه حل فرار از گرما چیست ؟ ادبی بنویسم هوا بس ناجوانمردانه گرم است ،،، الآن به این فکر می‌‌‌کنم توی جت نزدیک ابر ها هوا چقدر گرم هست ؟ بعد یارو تصور کرده به خاطر اقتدار این ها هست که صدا ها متوقف شده است درضمن این سومین تاپیک من هست که نمی‌دانم چرا تأیید نمی‌شود چون تازه کاره هستم رفتم توی جستجو ها تاپیک راجع به دوست‌پسر گذاشته بودند توی نظام مقدس جمهوری اسلامی راجع به مسائل مادون زنا و رلیشن اشکال ندارد اما بگویی از صدایی خوشم میاد تازه نگویی چه صدایی، این ممنوع است شاید من آن صدایی که تو فکر می‌کنی منظورم نباشد اگر بی پرده عقاید را بنویسم چه کار می‌کنید ؟ کربلای دیگری برای من و خانواده ام درست می‌کنید البته دست بالا دست زیاد هست خلاصه توی آزمون گرمای تابستان در حال رفوزه شدن هستید جنابعالی که مطلب من را می‌خوانی زیاد مطمئن نباش تا چند ماه آینده همین سایتی که دارید را باز هم دارید به خداقسم، یعنی راست می‌گویم این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست آهنگش خیلی دلنشین هست ،

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است

راه حل کچل کردن هستمن که زدم

نه ، اتفاقا موی بلند برای تابستان خوب است یعنی در گرما با خیس کردن موی سر با آب سرد تنها راه حل برای فرار از گرما هست ما کورد هستیم و خودم متولد روستا هستم توی دهات ما بیشتر نخود می‌کارند و جالب اینجا ست وسط روز توی گرما برداشت محصول انجام می‌دهند مثلاً خانم ها باید روسری خود را خیس کنند و حتی مرد ها هم پارچه‌ای به سر خود می‌بندند و توی گرما کار می‌کنند که باید موی بلند داشته باشند تا دیر به دیر سر خود را خیس کنند که البته گرما خیلی زیاد منظور من است ،

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.