2777
2789
عنوان

همسایمون خیانت میکنه ب شوهرش

224 بازدید | 14 پست

شوهرش با ماشین کار میکنه اکثرا خونه نیس 

سه تا بچه داره کوچیک داره همش بیرون پیش یه مرده هستش 

دوشب پیش ساعت سه شب میره پیش مرده 

جای خودش عروسک میزاره میره بیرون بچهاش بیدار میشن میبینن مادره نیس زنگ میزنن ب خالشون 

وقتی میاد خونه میبینه ابجیش نیس 

ساعت چهار صب مادر بچها میاد خونه خاله بچها دعواش میشه باهاش هنوز شوهرش نمیدونه الان شوهرش رسید خونه فککنم خونو خون ریزی بشه 

چون بلند دعوا میکردن همه همسایه ها شنیدن 

اگه بچهاش نگن همسایه های فضول میگن 

البته حقشه من موندم چرا مادر سه تا بچه باید همچین کاری کنه خجالتم خوب چیزیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون این‌قدر فرصت ترک گناه داشتند  ترک نکردندفکر کردند چیزی نمیشه هیچ کس مطلع نمیشه 

الان هم باید چنین اتفاقی میفتاد امیدوارم همسرش متوجه نشه و اون خانم به خودش بیاد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اینهارو ازکجا فهمیدی . منظورم عروسک و ...

دعوا میکردن همسایه رو ب رومونه پنجرشون بازه 

خونه هامون یه طبقس تو کوچه همه درو پنجره ها بازه وقتی ابجیش داد میزد گفت چرا عروسک گذاشتی سر جات  رفتی شنیدم 

چند وقت پیش خودم دیدمش با یه مرده سوار ماشین شد 

همسایمونم خبر داشت بهم گفته بود ک با مردا ارتباط داره

دقیقا بچهاش مثه دسته گل انقدر نازن بعضیا حیفه اسم مادر گذاشت روشون

هرکسی لیاقت مادر یا پدر شدن نداره ولی خب کاشکی خدا این بچه های بیگناه که درگیر خانواده های بد و خائن و خلافکارو.. هستن رو به خانواده هایی میداد که حسرت و شرایط بچه دار شدن دارن ولی نمیتونن بچه دار بشن

چون این‌قدر فرصت ترک گناه داشتند ترک نکردندفکر کردند چیزی نمیشه هیچ کس مطلع نمیشه الان هم باید چنین ...

اره واقعا میگن گناه تکرار بشه عادی میشه 

خدا کنه ولی بچهاش کوچیکن ب پدرشون میگن صددرصد