2777
2789
عنوان

عذر خواهی مادر وپدر

126 بازدید | 9 پست

دوستان همه پیام بدین واقعا صادقانه مادرا وپدرای شما ازتون بابت کاریا حرف یا رفتار اشتباه وخطاشون عذرخواهی میکنن؟؟؟ 

یه تیکه برنامه عشق ابدی رودیشب دیدم دختره کفت پدرم همیشه ازم عذرخواهی میکرد

من دلم گرفت وشکست چون مادروپدرم بویژه پدرم تاحالا نیومدن مستقیم بگن ببخشید.یه جورایی غیرمستقیم ازدلم دراورن 

من الان گفتم برم بهشون بگم بابت کارها ورفتارهای گذشته ازم عذربخواید ضایعس حالا ب نظرتون درسته یاغلطه برم بگم ؟؟؟

برای من که پیش نیومده بود

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نگو بهشون زشته

بابای من گاهی وقتا سرم داد میزد میگفت چرا فلان کارو کردی میگفتم من نبودم خواهرم بود ب جای معذرت خواهی فحشمم میداد 😐😂

بیخیال باو 

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

نه چه کاریه به کسی بگی ازم عذرخواهی کن،، 

نه تا حالا غیر مستقیم هم از دلم در نیاوردن.‌.

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۶۴ تو سایت بودم. اون زمان نینی سایت نبوده ولی من که توش بودم، مثل ی زمین بود که خونه نشده بود منم نشسته بودم توش تا کم کم خانم تهرانی ساختش. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. زنده یاد کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  #حامی_حقوق_بشر. #حامی_حقوق_حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

بیخیال بابا 😁😁😁

اگه یه برنامه اینقدر روتون تاثیر میذاره بهتره نگا نکنی 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

درست و غلطشو نمی‌دونم

ولی بیشتر خانواده‌های ایرانی انگار اینجورین، پدر و مادر کسر شأن خودشون می‌دونن از بچه عذرخواهی کنن

در صورتی که بچه عذرخواهی رو از همین پدر و مادر یاد می‌گیره

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید