2777
2789

سلام 

دخترم یکسال و ده ماهشه یک ماهه ک چند روز خوبه پنج شیش روز تب می کنه دکترم بردم میگه فقط یک کم ادرارش عفونت داره 

کسی بوده که بچه اش اینجوری باشه یا بدونه علتش چیه ؟

اشتها هم اصلا نداره خیلی بی قرار و بی حوصله ست 

لطفا اگه کسی تجربه ای داره بگه دخترم خیلی اذیته

خیلی ممنون

بردارزاده من وقتی 7 سالش بود اینجوری شد

بستری کردن خوب شد.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش متخصص دیگ ببرش. دختر منم تو اون سن خیلی تب میکرد بی دلیل کلی متخصص برم فایده نداشت حتی یه هفته هم بیمارستان بستری شد یه مدت خوب شد دوباره اینجورشد تا بردم یه عمومی باتجربه گفتش با شیشه شیر میدی بهش شیر میره داخل گوشش عفونت میکنه میاد داخل ریه اش دیگ با لیوان دادم خوب شد

من خواهر زادم این شکلی بود مدام تب داشت با ازمایش مشخص شد یکم عفونت تو خونشه یه دو روزی بیمارستان بس ...

خیلی ممنون عزیزم 

به دخترم گفتن ادرارش عفونت خفیف داره که با دارو خوب میشه ولی خوب نشده ک هیچ بدتر هم شده

پیش متخصص دیگ ببرش. دختر منم تو اون سن خیلی تب میکرد بی دلیل کلی متخصص برم فایده نداشت حتی یه هفته ه ...

ممنون عزیزم 

من شیر خودمو بهش میدم ولی خیلی ب چیزای کثیف زیاد دست میزنه بعد می‌بره دهنش  گوشاشو هم خیلی می‌کشه ولی دکتر میگه گوشش سالمه

ممنون عزیزم دختر منم چند ماه پیش بستری شد فقط دو ماه خوب بود بعدش دوباره نبش شروع شد

نمیدونم ببر یه دکتر دیگه دوباره آزمایش بگیرن... 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳