2777
2789
عنوان

من ایرانیم با مهاجرا اشتباه میگیرن

4121 بازدید | 174 پست

دوستان جدیدا به خاطر اتفاقات اخیر همه مردم ایران دوست ندارن افغانی تو کشور باشه

ما ایرانی هستیم اما خانوادگی چشامون پف دار و کشیده هست

و هرجا میریم میپرسن افغانی هستین؟

اینقدر ناراحت میشم  تا مرز گریه میرم 

واقعا دارم تو کشور خودم زجر میکشم از این لحاظ

نژاد پرست نیستم و نخواهم بود به همه مردم جهان از هر نژادی احترام میزارم

اما حس بدیه تو کشور خودت بهت برچسب مهاجر بودن بزنن

وقتی هم بگی نه نیستیم باور نمیکنن...

مثلا تو همین برنامه عشق ابدی به طناز و دانیال میگن افغانی

به هرکی چشاش کشیده باشه پف داشته باشه میگن افغانی

تورور خدا کمی آگاه بشین

ترکمنا و بعضی مشهدیا چشاشون بادومیه ولی اصالتا ایرانی هستن نه افغانن نه مغول

مثل خیلی از مردم جهان که چشماشون پف داره یا کشیده یا بادومیه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینو براشون تعریف کن

بعضیا اصلن نمیپرسن برفرض تصورشون که افغانی هستی بدرفتاری میکنن

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

وای دقیقا منم یه دوستی دارم ترکمنی هم خودش هم بچه هاش مثل افغا هستن 

دوستم همیشه لباس ترکمنی میپوشه 

چون هرجا میرن بهش میگن افغان.ی 

چی بگم خاهر بنظر من ک خودتو اذیت نکن با اینچیزا 

مگه کجا میری که انقد ازت سوال میکنم.دوست همسایه فامیل آشنا که همه می شناسنتون که افغانی نیستید

مثلا املاک که خونه اجاره کنی 

فروشنده که لباس بخری

محل کار و....

خود ایرانی ها وقتی می‌خواهند خارج پناهندگی بگیرند مدارک ایرانی خودشون رو از بین می‌برند میگن افغانی ...

هزار ایرانی موفق امریکا هستن هیچکدومم نگفتن ماافغانی هستیم اگرم معدوو  ایرانی از سرناچاری این کارو بکنه نشون دهنده ترحم برانگیز بودن و مظلوم نمایی افغانیه تاجایی که ما میبینیم این افاغنه هستن که بهشون بگی افغانی قهرمیکنن از هویت خودشون فرارین 

هزار ایرانی موفق امریکا هستن هیچکدومم نگفتن ماافغانی هستیم اگرم معدوو ایرانی از سرناچاری این کارو ب ...

گفتم پناهنده نگفتم مهاجر دلیلش هم اینه به کشورهای در حال جنگ پناهندگی میدن نه ایران

چنگیز بر پدرت لعنت که مغولوساختی

ما مغول نیستیم

مثل ترکمنستان که چشاشون بادومیه یعنی مغولن؟