2777
2789

من قبل اینکه باردار بشم واقعا دلم بچه میخواست و دوست داشتم بچه دار بشیم چندماه تو اقدام بودم ولی از وقتی باردار شدم اصلا هیچ حسی به مادر شدن ندارم 

انگار امادگیشو ندارم و فقط از نازایی میترسیدم و تازه فهمیدم اصلا نمیخوام بچه داشته باشم . زندگی بعد بچه رو نمیخوام افسرده شدم فهمیدم ظاهرم خیلی بیشتر از همه چی برام مهمه حتی از بچه . تو ماه دوم بارداری ام شکم نداشتم الان بزرگ شده از یه طرف اینو نمیتونم تحمل کنم از یه طرف چیزی که خیلیی حالمو بد کرد اینکه الان دیدم یه ترک قرمز رو شکمم افتاده هنوز هیچی نشده انقد گریه کردم و جیغ زدم رفتم اشپزخونه دمنوش زعفرون درست کنم بخورم یاد شوهرم افتادم ک اون گناهی نداره و خیلی بچه دوست داره . حتی اب هم گذاشته بودم جوش بیاد ولی یلحظه پشیمون شدم. من مطمئنم افسردگی گرفتم از الان بعد بچه حتما خودمو میکشم . چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااین تفاسیر و اخلاقیات کاش بچه دار نمیشدی

الانم دیگ دیره سعی کن کنار،بیای

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

یاد شوهرت افتادی منصرف شدی؟!:/

اون بچه بیچاره قلب داره ضربان داره!!!!!

مگه بچه بازیه اول بخای بعد اینجوری ی جون بخای بگیری:////

لطفا عاقلانه تر رفتار کنید ...سیب زمینی پیاز نیس کع😐

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕