2777
2789

ما همدیگه رو خیلی دوست داریم، ولی الان سر یه مسئله پیش پا افتاده تموم کردیم، با اینکه قصدمونم ازدواج بود! 

قضیه از این قراره که من به دوستش توهین کردم، چرا؟؟؟ چون گفت به زنش خیانت میکنه 

منم گفتم دوستت آدم کثیفی هستش. 

اونم عصبانی شد و گفت به منو تو مربوط نیست، این بین خودش و خدای خودشه، درکل آدم درستی هستش، خوش برخورده، به همه کمک مالی میکنه و... بعد گفت میدونم خیانت گناه نابخشودنی و بزرگیه ولی من کلی میگم آدم خوبیه 

منم گفتم هرچی که هست نمیشه روی خیانتش سرپوش گذاشت زنش و بچه هاش گناه دارن و.. خلاصه انقد بحث بالا گرفت که فحشم داد و منم گفتم کات کنیم و الان چند روزه اصلا پیامی نداده 

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

آدم درستی نیست بنظرم البته ببخشید رک میگم

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم درستی نیست بنظرم البته ببخشید رک میگم

منم همینو بهش گفتم ولی وقتی دیدم خیلی داره طرف دوستشو میگیره اعصابم خورد شد بهش گفتم کثیف 

منم همینو بهش گفتم ولی وقتی دیدم خیلی داره طرف دوستشو میگیره اعصابم خورد شد بهش گفتم کثیف

اینکه چشممشو رو خیانت میبنده صرفا بخاطر اینکه طرف مقابل دوستشه نشون میده ببخشید ببخشید ولی پاش بیوفته میره سمت خیانت ازش بعید نیست

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

اینکه چشممشو رو خیانت میبنده صرفا بخاطر اینکه طرف مقابل دوستشه نشون میده ببخشید ببخشید ولی پاش بیوفت ...

آره دوستمم همین و گفت 🥲

راست گفتهزندگی اونهشما اگ ناراحتین باهاش رفت و امد نکنین ادما هر چی باشن هر کاری کنن تو زندگی ب خودش ...

بحث رفت و آمد نیست، پارتنرم خیلی دوستش داره همش سنگشو به سینه میزنه این اعصابمو خورد میکنه