2777
2789
عنوان

دوستم اینجوری گفت

78 بازدید | 3 پست

من صدام نازکه بعد هرکی منو میبینه به چیزی در رابطه با صدام میگه که چقدر ظریف و نازکه دوستم میگه کلا صداش که نازک هست ولی وقتی با کسی صحبتم میکنه صداشو عوض میکنه یجوری حرف میزنه حالا صد بارم دیده با خانوادمم همینجوری حرف میزنم حالا به خودم بگه ایرادی نداره ولی به بقیه میگه 

کلاً دیگه از دوست خوشم نمیاد به خاطر رفتار زشتی که دوست ۲۰ سالم باهام داشت دیگه هرچی دوست از چشمم افتاده به نظرم دوستا آدمای عوضین مخصوصاً خانما علی رغم اینکه گفتن این حرف ناراحتم می‌کنه ولی باید بگم آقایون جنبه و ظرفیت خیلی بالایی توی روابطشون با دوستاشون دارن این دوست شما هم حسودی می‌کنه

دوست پنج ساله ی منم فکر میکنه من صدامو نازک میکنم چرا؟ چون با هر کی اشنا شدیم من باهاش حرف بزنم میگن صدای قشنگی داری از اون تعریف نمیکنن 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پنج ساله ی منم فکر میکنه من صدامو نازک میکنم چرا؟ چون با هر کی اشنا شدیم من باهاش حرف بزنم میگن ...

منم همه از صدام تعریف میکنن ولی این میگه تو صداتو عوض میکنی حتی به شوخی ادامم در میاره خب آدم ناراحت میشه