2777
2789
عنوان

بارداری هفته سیزده

70 بازدید | 5 پست

سلام من در دوازده هفته و چهار روز سونوگرافی دادم طول سرویکس ۳۸ بود . آیا این میزان کافی هست ؟

و اینکه ممکنه جفت با جنین حرکت کنه ؟ هفته ششم و چهار روز سمت بالا راست بود اینبار سمت پایین چپ بود ...!

سلام من ی سوال دارم من امروز موعد پریودیم بود دیشب خون آبه اومد ازم الانم ببخشید دسشویی میرم چن قطره خونه آبه طور میاد من نامزدم تو عقدم ب نظرت امکان بارداری وجود داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من ی سوال دارم من امروز موعد پریودیم بود دیشب خون آبه اومد ازم الانم ببخشید دسشویی میرم چن قطره ...

برو بی بی چک بگیر.... اگر پریودت گذشته و نشدی یا به قول خودت خونابه میاد بی بی چک بگیر. ما که توی بدن شما نیستیم بگیم حامله ای یا نه... من چهار پنج روز پریودم عقب افتاده بود بیبی چک مثبت شد و اگر مثبت بشه قطعا بارداری و اگر مثبت نشه ممکنه خطا داده باشه

اوکی بودهدیگ جای نگرانی نیس

بابا این نگرانم چون انگار قبلاً بالا چپ بوده الان اومده پایین راست. یعنی اونجا رو سونوگراف بررسی میکرد ... شلغم کارمم سرپا ایستادن داره میترسم اومده باشه پایین و با توجه به درد شدید کمر و دل احتمال سقط داشته باشم. 😭

بابا این نگرانم چون انگار قبلاً بالا چپ بوده الان اومده پایین راست. یعنی اونجا رو سونوگراف بررسی میک ...

ن خدا نکنه

سونو همه چیو چک میکنه

الان طول سرویکس نرمال

اما خب سعی کن یکم بشینی زیاد سرپا نمون

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...