2777
2789

اگر یک پسر به ما نگاه کرد(چندبار) از کجا بفهمیم نگاش از رو عشق و علاقس یا از روی هوس و بازی دادن

لطفا جواب بدید دعاتون میکنمم♥️♥️

اونی که عاشق باشه برقی که تو چشماشه موندگاره و چشماش میخنده و تو خوشت میاد بهش نگاه کنی ولی هوس برق گذراست و کاملا مشخصه

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونی که عاشق باشه برقی که تو چشماشه موندگاره و چشماش میخنده و تو خوشت میاد بهش نگاه کنی ولی هوس برق ...

خوب منم دوسش دارم

نمیدونم برق منظورت چیه

یه چندباری نگام کرده

البته کوتاه

نمیدونم نیخواد بازیم بده یا نه:)))

از رو نگاه نمیشه چیزی متوجه شد

چندسال پیش با مامانم رفته بودیم مطب دکتر

بعد ی پسری اومده بود ک ویزیت شه نشستیم تا نوبتمون شه این پسر انقدرررر نگاه کرد ک رنگم رفت ب مامانم گفتم پسره همش نگام میکنه گفت توجه نکن مرتیکه هیز منو هم مث چی نگاه میکنه 

پس نگاه یا میتونه معنی نداشته باشه یا نشونه هیز بودنه اگ از رو علاقه باشه نگاهشو ب زبون میاره

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

خوب منم دوسش دارمنمیدونم برق منظورت چیهیه چندباری نگام کردهالبته کوتاهنمیدونم نیخواد بازیم بده یا نه ...

من خیلی به این چیزا دقت میکنم، اکثرا داخل چشماشون یه نور خاصیه... نمیدونم چحوری بگم 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

پس چجور به طور غیر مستقیم بفهمم؟؟؟میشه لطفا راهنمایی کنید

هندونه رو تا قاچش نکنی نمیتونی توشو بفهمی،فقط با رفتارش میتونی بفهمی هوسه یا دوست داشتنه،با نگاه هیچکس نمیفهمه نه فقط تو

کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم

از رو نگاه نمیشه چیزی متوجه شدچندسال پیش با مامانم رفته بودیم مطب دکتربعد ی پسری اومده بود ک ویزیت ش ...

نمیفهمممممم😭😭😭😭

یعنی چیییی

یک زمونی اره خیلی نگاش برق داشت هروقت منو میدید رو صورتش لبخند بود

منم خیلی اذیتش کردم یهنی ناز میگردم محلش نمیدادم

حس میکنم متنفره

و انگار نگاش مثل قبل نیست

گویی تلافی

من خیلی به این چیزا دقت میکنم، اکثرا داخل چشماشون یه نور خاصیه... نمیدونم چحوری بگم

نمیفهمممممم😭😭😭😭

یعنی چیییی

یک زمونی اره خیلی نگاش برق داشت هروقت منو میدید رو صورتش لبخند بود

منم خیلی اذیتش کردم یهنی ناز میگردم محلش نمیدادم

حس میکنم متنفره

و انگار نگاش مثل قبل نیست

گویی تلافی

هندونه رو تا قاچش نکنی نمیتونی توشو بفهمی،فقط با رفتارش میتونی بفهمی هوسه یا دوست داشتنه،با نگاه هیچ ...

خوب چجور بفهمم از رفتارش

ما داخل یک محیط کوچیک زندگی می‌کنیم و خیلی چش تو چشمیم

نه میتونم بااشاره حرف بزنم نه هیچی

چجور قاچش کنم غیر مستقیم 

خوب چجور بفهمم از رفتارشما داخل یک محیط کوچیک زندگی می‌کنیم و خیلی چش تو چشمیمنه میتونم بااشاره حرف ...

غیر مستقیم راهی نیست اصلا

کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم