2777
2789
عنوان

دیت اول

265 بازدید | 31 پست

سلام من با یه شخصی آشنا شدم که بنظر پسر خوبی میاد دلم نمیخواد با رفتارام از دستش بدم ولی خیلی آدم وابسته ای هستم بنظرتون باید چطوری رفتار کنم هم توی دیت اول هم تو چت کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اون لاس میزنه چیکار کنم؟

ببین این بستگی به شرایط داره 

اگه دلت میخواد همراهی کنی گاهی همراهیش کن ولی جوری نباشه که فکر کنه همیشه همینجوری میشه 

خط قرمز تعیین کن برا خودت که بدونه مثل بقیه ادمی نیستی که بتونه بازیت بده و باید برات تلاش کنه 

شرمنده من که نمی‌تونم کمکی بهت کنم چون یکی باید بیاد به من یاد بده که چجوری رفتار کنم که طرف نپرونم ...

خخخخ ماهم همونیم. 

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)
منم همینم😂😂

واقعا چرا اینجوری می‌کنیم ما🤐 من از طرف خوش میاد بعد یجوری رفتار می‌کنم که یارو فکر می‌کنم من ازش بدم میاد و ناراحت میشه میره و من میشینم می‌زنم توی سرم که چرا اینو گفتم چرا اون گفتم که گذاشت رفت😔

الانم دقیقا توی همین وضعیتم فقط دارم خدا خدا می‌کنم که دوباره بیاد جلو و دارم روی خودم کار می‌کنم که این بار درست رفتار کنم تا بلکه به یه نتیجه ای برسیم