2777
2789
عنوان

کیا اینجا لباس قسطی میخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 24 پست
قصد توهین ندارم به خدا ولی حس میکنم قرض یه جور ذلته آدم وقتی طرف رو میبینه حس خجالت پیدا میکنه نظر ...

خوب اره،حرفاتون قبول دارم

قرض برای زمانی هست که واقعا چاره ای نداشته باشی

البته مغازه دارها هم میدونن که اگه قسطی ندن ممکن مشتریشون خیلی کم بشه

یه معامله دو طرفه هست دیگه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

شدن که میشهاما تو سال‌های اخیر که قیمت‌ها لحظه ای تغییر میکنه،عجیب تره

آخه ندیدم و نشنیدم که لباس قسطی 

ماشین و خونه این چیزارو دیدم چک بدن

ولی لباس ندیدم

تااین‌من‌،من‌شده‌است‌صدهامن‌درمن‌دفن‌شده‌است‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتاتوکوچمون میان یه وانتی هست لباس قسطی میاره هرچندوقت صداش میادیکی دونفرم هستن لوازم خونگی قس ...

وآنتی میاد چه جالب

ما وانت توی روستاها میان

اره،بااین روش مشتری جذب میکنن

چه جالب نمیدونستم خرید نتی قسطی هم هست@

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

آخه ندیدم و نشنیدم که لباس قسطی ماشین و خونه این چیزارو دیدم چک بدن ولی لباس ندیدم

احتمالا شما همیشه از بازار و پاساژها خرید میکنید

مغازه های توی محل قسطی میدن

احتمالا شما همیشه از بازار و پاساژها خرید میکنیدمغازه های توی محل قسطی میدن

اره دیگه 

لباس فروش تومحلمون یکی هست اتفاقا دختر عمه زنداداشم ولی قسطی به هیچ کس نمیده لباس هاشم انقد زشتو قدیمی هیچ کس از خرید نمیکنه

تااین‌من‌،من‌شده‌است‌صدهامن‌درمن‌دفن‌شده‌است‌

اگه شما برین مغازش ماهم میریم🤣

من محال شوهرم بزاره

وخانوادمم هرگزززززززززززز موافقت نمیکنن

وگرنه خودن بدم نمیاد

وآنتی میاد چه جالبما وانت توی روستاها میاناره،بااین روش مشتری جذب میکننچه جالب نمیدونستم خرید نتی قس ...

برای خودمم جالب بودلباس میاره هی هم سروصدامیکنه ولی کسی ازش خریدنمیکنه به نظرم لباس چیزی نیست که ادم بخوادقسطی بخره چون زنادوست دارن بازاروبگردن تاچیزی که موردپسندشونه بخرن ولی چندین ساله وانتی هالوازم خونگی میارن من یادمه توجهازبرون دودست ظروف پذیرایی داشتم یکی شیشه ای بود یکی آرکوپال که موقع جابه جایی کارگراومدکارتن آرکوپال رو ببره دوتاکارگره باهم دعواشون شدیکیشون اونیکی رو هل دادخوردبه کارگرجلویی اونم کارتن دستش بودخوردبه دیوارافتادزمین نصفش خوردشدعلتشم این بودسرجهازدیدن یکی ازبستگان شوهرم گیرداده بودسرویس غذاخوری روببینم خیلی خوشم اومده مشنبای پلوخوریش روبازکرددقیقاهمون پلوخوری هاشکست شوهرم دستش خیلی خالی بودنمیتونستم ازش پول بگیرم چندروز ازجهازچیدن گذشته بودمادرشوهرم ایناقراربودبیان خواهرم اومدخونمون بهش جریان روگفتم یک ساعت بعدازینکه به خواهرم جریان روگفتم که خیلی ناراحتم الان میگن سرویسش ناقصه یکدفعه زنگ خونمون رو زدن خواهرم رفت جلوی دربعددیدم بایه کارتن اومدداخل توسرویس آرکوپال بودگفت یه آقایی باوانت چنددست سرویس آرکوپال آورده بودگفت ازکارخونه میارم بقیمت  کارخونه قسطی میدم منم گفتم تونمیتونی قسط بدی پولشویه جا دادم انقدرخوشحال شدم که

برای خودمم جالب بودلباس میاره هی هم سروصدامیکنه ولی کسی ازش خریدنمیکنه به نظرم لباس چیزی نیست که ادم ...

درسته آدم دوست داده بازار رو بگرده

اما برای بازار گردی باید کارتت پر پول باشه

درسته آدم دوست داده بازار رو بگردهاما برای بازار گردی باید کارتت پر پول باشه

اونم درسته نمیشه همه لباساروتویک ماه خریدمن همیشه چیزی که واجبه رومیخرم بقیه روماههای بعدی مثلامانتوتابستونی نداشتم ولی شلوارمم لی بودخیلی اذیت بودم این ماه شلوارولباس خونگی گرفتم گذاشتم یه مانتوهم آخراین ماه بگیرم همیشه هم ازکانال هایی که توایتازدن ومعتبرم هستن خریدمیکنم قیمتشون ازبیرون خیلی بهتره چندتاکانال بقیمت هستن هم لباس بچگونه هم بزرگسال وکیف وکفش روازشون میخرم