2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد خونه دارم

214 بازدید | 14 پست

این خونه هایی که تو اتوبان خرازی  نزدیک دریاچه چیتگر هستن مشکلشان چیه که آنقدر ارزونن ؟ به نظرم منطقه ۲۲ منطقه خوبیه ولی چجوری با یک و نیم میلیارد میفروشن؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شهر شما نیستم ولی تو شهر ما یه سری محله ها پر از افغانیه یا خونه قدیمی هستن یا عقب نشینی دارناین ...

نه اتفاقا نوسازن افغانی رو نمی‌دونم ولی جای دلبازیه به مترو و ... دوره ولی بازم نمیفهمم

بعد از جنگ خونه تو تهران مفت نمی ارزه ،امنیت نباشه قوطی کبریت میخان چیکار ملتانقدر گرون دادن وپز داد ...

منکه قبلا هم از شلوغیش خوشم نمیومد

الانم بعده این جریانات واقعا حرف شما درسته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منکه قبلا هم از شلوغیش خوشم نمیومدالانم بعده این جریانات واقعا حرف شما درسته

من خودم هم تهران هستم ،وضرر کردم ،اما بعضی ها با پنجاه شصت متری ،غرور گرفته بودشون خدارو بنده نبودن ،اما الان دیگه همه دنیا می‌دونن خونه تو تهران مفت نمی ارزه 

من خودم هم تهران هستم ،وضرر کردم ،اما بعضی ها با پنجاه شصت متری ،غرور گرفته بودشون خدارو بنده نبودن ...

دقیقا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری