2777
2789
عنوان

باورم نمیشه این خونه رو گذاشتن چهار میلیارد به نظرتون سرمایه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 51 پست
یه خونه هایی هم تو نور شمال هست خیلی شیک و همین قیمتی و منم موندم چرا این قیمتن.

ساختشون مشکل داره طرف میاد قولنامه سنگین مینویسه خریدار میمونه توش انقدر از این خونه ها خراب کردن تو شمال این پیششون انباریه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شاید بدون وسایل هست

یا تا پایی خرید میرسونن بعدمیگه ۲یا۳ ملیار هم برلی وسایل ش بده🤣

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

۵۰۰ متر

شهر ما هم یه خونه مستقل ۲ طبقه رو خیلی کمتر از قیمتش گذاشته بود

تعجب کردم بعد دیدم سندش مشکل داره 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ساختشون مشکل داره طرف میاد قولنامه سنگین مینویسه خریدار میمونه توش انقدر از این خونه ها خراب کردن تو ...

ای وای پس به خاطر همونه این قیمتن.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!