2777
2789
عنوان

فانتزی‌های زندگی

233 بازدید | 15 پست

شما قبلنا اگه فانتزی داشتیدالان بهش رسیدید؟؟

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.

دوس داشتم کارمند باشم که شدم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به تمام فانتزی های زندگیم رسیدم عشقم

خدارو شکر بقیه رو هم دعا کن.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
بیشتر فانتزیم این بود که کار بکنم. از سن کم همیشه ارزو میکردم بتونم برم سر کار و بله بهش رسیدم

شکر.

چندتا فانتزی داشتم تا حدیم رسیدم یکیش پارتنرم بود که اصلا فکر نمیکردم وارد ارتباطشم باهاش رابطمون خیلی سخته هزاربار تا حالا کات کردیم ولی موندیم فعلا😂

یکیش کار کردن توی یه مغازه خفن بود که هروقت از مدرسه اون موقع ها تعطیل میشدم چشم بهش خیره میشد بعد دانشگاه رفتم اونجا کار کردم ۸ ماه واسم عجیب بود اونجا باور نمیشد تونستم برم کتر اونجا 

بعدیش فانتزی ماشینم بود اصلا فکرشم نمیکردم بتونم ماشین داشته باسم اون به این زودی 

و بسری چیزا دیگه که فعلا نصفه نیمه هست 

حالل نمیدونم تو ذهنم اینا فانتزی بود و شکل دیگه ای چیده بودم نمیدونم فانتزی حساب میشه یا نه