2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهرم 

من به دانش آموزام میگم همیشه اول لپتاپ بگیرید

یه لپتاپ خوب و متوسط الآن ۲۷-۲۸ قیمتشه

که قشنگ کاراتونو تا ۵-۶ سال راه بندازه

تبلت هم آیپد نسل ۹ - ۶۴ گیگ یه چیز محشریه که تا ۱۰ سال دووم میاره براتون و صفحه‌ش هم ۱۱ اینچه و تقریبا با ۲۲ میلیون میتونید آکبند ۲۵۶ گیگش رو بخرید

بستگی به سلیقه خودتون داره

به خاطر نیاز به جزوه دانلود کردن و ... من میگم لپتاپ

حافظه بیشتری هم داره، ولی خب به یو اس بی هم راحت وصل میشه ! 

در کل لپتاپ

ولی وقتی میاید نظر میپرسید حتماً دلتون با تبلت گیره، بنظرم آیپد بگیرید که تا ۱۰ سال آخ نگه و عمر کنه براتون، سامسونگو من داشتم بدرد نمیخوره خیلی زود خراب میشه همه چیش

میشه دلیلتونو بگین؟

بله جونم ببین لب تاپ پردازنده‌های قوی‌تری داره حافظش بیشتر و قابلیت‌های گرافیکی بهتری هم داره  که هم برای کارهای پیچیده‌تر هم طراحی گرافیکی و برنامه‌نویسی و  یک شرق برنامه های دگ ک الان سر صبح یادم نیس مناسب تره. 

کارهای تخصصی و حرفه‌ای ضروری تر در دوران دانشکاه خب بهتر ب دردت میخوره 

شاید الان ن اما قطعا در دوران دانشجویی براب مقاله پاورپوینت هم بی نظیره

سلام خواهرم من به دانش آموزام میگم همیشه اول لپتاپ بگیریدیه لپتاپ خوب و متوسط الآن ۲۷-۲۸ قیمتشهکه قش ...

کلا میخواستم لپتاپ بخرم درحد همون قیمیتی ک گفتین بعد الان به تبلت فک کردم دیدم حملش هم سبک تره

میتونین راهنمایی کنین که لپتاپ تو این قیمتی ک گفتین چه مدلی؟

مرسی از راهنماییتون ایپد همین مشخصاتی ک گفتینو بگم؟

بله جونم ببین لب تاپ پردازنده‌های قوی‌تری داره حافظش بیشتر و قابلیت‌های گرافیکی بهتری هم داره که هم ...

من چون شاید پانسیون یا کتابخونه برم گفتم تبلت حملش برام راحت تره و این که لپتاپ خوب باید قیمت زیادی براش بدی ک منم تو سال کنکورم خرجای زیادی دارم دیگ میتونم لپتاپ درخد ۳۰ تومن بگیرم

فقط میترسم پشیمون شم تبلت کارمو راه نندازه ولی کار خاصیم ندارم باهاش بجز ویدیو و پی دی اف کتابا

ایشالا دانشگاه قبول شدم یه لپتاپ خوب بگیرم

کلا میخواستم لپتاپ بخرم درحد همون قیمیتی ک گفتین بعد الان به تبلت فک کردم دیدم حملش هم سبک ترهمیتونی ...

نه حقیقتا فکر نکنم تصمیم درستی باشه تبلت 

چون خیلی محدودیت داره در مقایسه با ویندوز

آیپدی که گفتم پردازنده آیفون ۱۳ توشه و خیلی قویه از هر جهت

میتونید بخرید ولی نزدیک دانشگاه یه لپتاپم نیازتون میشه

و درمورد لپتاپ با این قیمت میتونید یه لنوو رایزن ۳ رم ۴ با ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگ اس اس دی تهیه کنید که تقریبا همین قیمت میشینه

اگه ایسوس همین مشخصات بگیرید تقریبا یه ۳۰ تومنی آب میخوره

آهان یه مورد دیگه

اگه کسی از اقوام هست که زیاد از لپتاپ سر در بیاره

با خودتون ببرید یه استوک فروشی و یه سورفیس پرو ۶ بخرید با قیمت ۲۳ - ۲۴ میلیون

هم تبلته و لمسیه

هم لپتاپه و ویندوزه

هم باتریش خوبه ، هم همه ی کارایی که یه خانوم نیاز داشته باشن رو براورده میکنه.

البته پردازندش اندکی ضعیفه که اونم فدای سر بدنه ی آلومینیومی و طراحی بینظیرش

نه حقیقتا فکر نکنم تصمیم درستی باشه تبلت چون خیلی محدودیت داره در مقایسه با ویندوزآیپدی که گفتم پردا ...

مرسی از راهنماییاتون بازم

سورفیس ترسیدم به درد نخورن اینکه تبلتم میشه ولی اگه خوب باشه جنسش ک عالیه

من الان به فکر دانشگاه نیستم قبول ک شدم ایشالا لپتاپ خوب میخرم اگر از اون نظر میگین

الان شما اطلاعاتتون زیاده برای یه کنکوری همون ایپد بهتره یا لپتاپ فقط برای کارای درسی کنکور  مثل ویدیو دیدن یا پی دی اف کتاب و...

نه حقیقتا فکر نکنم تصمیم درستی باشه تبلت چون خیلی محدودیت داره در مقایسه با ویندوزآیپدی که گفتم پردا ...

بعد یه چیزی ایسوس مثلا بقیه میگن قیمت پایینش مثل همین ۳۰تومنی به درد نمیخوره نمیدونم چه کنم

مرسی از راهنماییاتون بازمسورفیس ترسیدم به درد نخورن اینکه تبلتم میشه ولی اگه خوب باشه جنسش ک عالیهمن ...

من جفتشو دارم خواهرم

هیچکی اندازه یه دانشجوی پزشکی نیاز به تکست خونون نداره که رفتم خریدم

ولی داغونه اصلا به کار نمیاد

فقط باهاش game بازی میکنم من الآن

همون لپتاپ بهترینه اونو بخرید

اگرم میگید که خونواده قول لپتاپای بهتر دادن

۲۳ تومن بدید یه سورفیس بخرید عشق کنیدا

حیلی خوبه

به شدت دلچسبه

به شدت هم با کیفیته اصلا لامصب خراب نمیشه، مثل محصولات اپله

بعد کنکور یهو ۵۰میلیون بدید یه لپتاپ مناسبتر بخرید 

یا با ۹۰میلیدن مک بوگ بخرید

چون این ۳۰ تومن فلانا برای لپتاپی که دلچسب باشه حقیقتا شاید خیلی مناسب و کافی نباشه 

من جفتشو دارم خواهرمهیچکی اندازه یه دانشجوی پزشکی نیاز به تکست خونون نداره که رفتم خریدمولی داغونه ا ...

عه پس میگید داغونه ک دیگه آیپدو نگیرم

باشه پس فقط این سورفیسه منو دوسال میبره حداقل؟😂

بعد این استوک فروشیا من بیشتر تو اینستا دیدم شما تهران نیستین جاییو اگ میشناسین معرفی کنین؟

بعد اها دانشجوی پزشکی هستین توصیه تون برای من چیه تو سال کنکورم🥲😂

خواهرم تشریف ببرید پاساژ علاءدین اونجا به شددددددددت زیاده استوک فروشی

ولی بازم میگم یکی که با کامپیوتر وارده رو هم ببرید که بررسی کنه سلامت اولیه دستگاه رو 

و حتما ضمانت ۴۸ ساعت برگشت زدن سورفیس رو بگیرید ازشون

به نظرم آیپد زمانی خیلییییییی خوبه که شما لپتاپ داشته باشید😄

توصیه هم اینکه درس بخونید😂😂 به حواشی نرید و درس بخونید، توی رابطه نرید و درس بخونید ، اگه توی رابطه اید و پارتنرتون آدم خوبی نیست کات کنید که ذهنتون درگیرش نشه

همین تابستونم بخونید

مهرماهم یه مسافرت برید و از آبانماه استارت مجدد بزنید