2777
2789
عنوان

بعضیا چقد نفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 50 پست

کامل درکت میکنم بلاییه ک همیشه سر ما میاد نمیشه هم وایسیم بالا سرشون.... تازه ما آشپز میاریم تو خونه درست میکنیم موقع تقسیم ظرفا ب در اتاق نمیرسه همشو از رو حیاط منتقل میکنن ب جعبه های ماشین... فامیل نزدیکم هستن نمیشه دعوتشون نکنیم...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من که ندیدم خودشون دعواشون شده بود ما تو خانما بودیم شوهرم گفت بهم

عزیزم و تو فقط گوش کن چیزی ندیدی قضاوت نکن و تاپیک نزن پس فردا قیامت چی جواب میدی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم و تو فقط گوش کن چیزی ندیدی قضاوت نکن و تاپیک نزن پس فردا قیامت چی جواب میدی ؟

از اینکه ندیدم درسته ولی اینا گوشتو مخفی کردن برا خودشون که دروغ نیست تازه کل مردای مسجد فهمیدن چون الان کیگه نمیتونن آشپز بگیرن این چند روز قراره تحمل کنن شوهرمم هیت امنا مسجده

خونگی بیشتر میشه کنترل کرد ولی مسجد اصلا دست نا نیست

مسجدو عوض کنین یا به متولی مسجد بگین ک همچین شده و اسم مسجد خراب شده بلکم یا نظارت بیشتر کنن یا خدمتکارا رو‌عوض کنن و اجازه ندن هر کسی کمک کنه.... نمیتونین ی نفر از خودتون وایسین بالاسرشون ب نمایندگی؟؟

از اینکه ندیدم درسته ولی اینا گوشتو مخفی کردن برا خودشون که دروغ نیست تازه کل مردای مسجد فهمیدن چون ...

مرگ یه بار شیون یه بار اگه شوهرت و بقیه راست میگن باید بندازنشون بیرون

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

مسجدو عوض کنین یا به متولی مسجد بگین ک همچین شده و اسم مسجد خراب شده بلکم یا نظارت بیشتر کنن یا خدمت ...

چرا قراره بعد محرم عوضشون کنن شوهرم هیت امنا میده نه من که پیش خانما هستم شوهرمم پیش مردا اونجا روحانی صحبت میکنه سینه زنی میکنن یه پسر داره شوهرم که مسجد نمیاد خیر سرش

اره سر تقسیم گوشت دعواشون شده بود اشغالا

جوابمو ندادیا

بالا گفتم که قراره بعد محرم عوص بشن آخه الان نمیشه اشپزا همه یه جایی هستن نمیشه گفت بیان این مسجد

ببین پس نیت خدا و امام حسین نیست اگر نه پرتشون میکردن بیرون و ترس ابروی دو روز دنیا بابت حرف مردم که اینا عرضه ندارن رو نداشتن یا نهایتا پولشو میدادن به مسجد یا هیاتی که کارشون درسته تا اونا غذا بپزن و بدن مردم

چرا قراره بعد محرم عوضشون کنن شوهرم هیت امنا میده نه من که پیش خانما هستم شوهرمم پیش مردا اونجا روحا ...

این آدما هیچ وقتم شکمشون سیر نمیشه تا اخر عمر دنبال ی لقمه نون میدون