taranom6868 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 432 عنوان روز ششم انتقال و بیبی چک منفی 120 بازدید | 10 پست امروز روز شش انتقال هستم بیبی کاملا منفی هستش و حتی یه حاله کوچیکم نداره دلم خوش باشه کسی تجربه ای داره؟در ناامید ترین حالت ممکنم 1404/04/13 | 06:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6884 بعد۲۰روز نه ۶روز....اینقداسترس نگیر دختربد🤣🤣🤣 نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
قروتو عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 4787 به هیچ عنوان دیگه بیبی چک نزن. تو الان ب حال خوب نیاز داری نه استرس بیخودی. توکل ب خدا کن.
taranom6868 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 432 بعد۲۰روز نه ۶روز....اینقداسترس نگیر دختربد🤣🤣🤣 برا چی ۲۰ روز؟
taranom6868 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 432 به هیچ عنوان دیگه بیبی چک نزن. تو الان ب حال خوب نیاز داری نه استرس بیخودی. توکل ب خدا کن. از ۴ صبحه بیدارم همینطور دارم اشک میریزم قلبم داره از جا کنده میشه آخه خیلیاروز ۶ زدن مثبت بوده من مطمئنم دیگه من مثبت نمیشم جنینام کامپکت بودندیگه جنین ندارم نا ندارم دوباره برم تخمک کشی
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6884 برا چی ۲۰ روز؟ بعد۲۰روز بایدآزمایش دادکه گرفتی یا نه ...مگه دکتربهت نگفت....خاله ام بعد ۲۰روز آزمایشداد گرفته بودددوقلو نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
taranom6868 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 432 بعد۲۰روز بایدآزمایش دادکه گرفتی یا نه ...مگه دکتربهت نگفت....خاله ام بعد ۲۰روز آزمایشداد گرفته بوددد ... گفتن روز ۱۴ آزمایش بدم ۲۰ روز نشنیدم تاحالامن طاقتم خیلی کمه چیکار کنم دارم روانی میشم
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6884 گفتن روز ۱۴ آزمایش بدم ۲۰ روز نشنیدم تاحالامن طاقتم خیلی کمه چیکار کنم دارم روانی میشم نمیدونمصبرکن تا۱۴.... نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
قروتو عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 4787 از ۴ صبحه بیدارم همینطور دارم اشک میریزم قلبم داره از جا کنده میشه آخه خیلیاروز ۶ زدن مثبت بوده من م ... اولا ک مثبتی ان شاءالله. من تا خود روز داوزده ک گفتن نزدن.ان شاءالله نینی ها ک به دنیا اومدن دوباره هم میری تخمک کشی ده تا نینی میاری.
قروتو عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 4787 اولا ک مثبتی ان شاءالله. من تا خود روز داوزده ک گفتن نزدن.ان شاءالله نینی ها ک به دنیا اومدن دوباره ... داوزده یا چهارده. خلاصه همون روزی ک مرکز گفت.