2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانک مهرهم‌هک شده؟

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

اصل پول که از بین نمیره چون بانکها به یک فضای ابری متصل هستن و دائم از اطلاعات کپی میشه  ولی خود بانک هک بشه مثل بانک سپه احتمالش هست اخه بانک مهر زیر مجموعه بانک سپه هست 

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

داره پیامک برداشت برام میاد 😭😭😭😭😭نمی‌دونم بابت قسطه یا نه

قسط هات ماهی ۱۲هست؟

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
اولین قسط گفتن ۱۲ تومنه و این ماه اولع، چرا اگه قسطه به ۲ بار برداشت شده

اگه بیشتراز۱۲شده حسابت مسدودکن اگه همون ۱۲هست قسطط هست دیگع

اولین قسط گفتن ۱۲ تومنه و این ماه اولع، چرا اگه قسطه به ۲ بار برداشت شده

عزیزم وقتی قسط پرداخت نمیکنی اول باید 3 بار اخطار می‌فرسته بعد پول ورمیداره 

اگه اخطار فرستاد قسطه اگه نه 

پس حسابت هک کردن 

دختر مازندرانم

عزیزم وقتی قسط پرداخت نمیکنی اول باید 3 بار اخطار می‌فرسته بعد پول ورمیداره اگه اخطار فرستاد قسطه اگ ...

عزیزم من ضامن شوهرمم 

پرداخت نکرده قسطشو و الانم نیست بپرسم که پیام اخطار اومده براش یا نه