2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره یعنی کار کی بود

335 بازدید | 0 پست

روزی که برگشتم خونه .. طبق معمول بگو بخند و 

مشغول کارای روزمره شدم چای خوردیم ناهار درست کردم بعدم استراحت و عصر مشغول بودم که دیدم ی فایل با حجم نسبتا زیاد تو تلگرام برام فرستاده شد  نه شماره معلوم بود نه اسمی 

فقط سریع دیلت زده بود .. اولش توجه نکردم فکر کردم تبلیغاتی ه  یا  هر چی 

دوباره مشغول شدم و باهاش حتی نشستم بازی کردم و شام خوردیم 

نزدیک خوابیدن  بود که دوباره رفتم تلگرام زدم رو فایل ... تهش نوشته بود زندگی منم مثل توعه.به بقیه بگو خودت بدست آوردی 

بیشتر کنجکاو شدم سرعت نت خیلی ضعیف بود ولی بعد بیست دیقه بالاخره دانلود شد 

باورم نمیشد کاری که من ماه ها میخواستم انجام بدم الان  جلوم بود 

خیلی وقت بود شک داشتم بهشون تقریبا از همون اوایل عقد 

ولی اونقدری پول نداشتم که دوربین یا شنود بگیرم از دار دنیا یدونه گوشی موبایل داشتم که به زور باتری نگه میداش  ضبطش افتضاح بود ...چجوری میتونستم دوروز  

بگذریم طولانی نشه ... 

یادمه اینجا یبار مشکلمو گفتم ینفر گفت اگه رو ی موضوعی تمرکز کنی کائنات در جهت. همون بهت کمک میکنن  ... خرافاتی نیستم ولی واقعا معجزه بود کسی که ماهی ۲۰۰ .۳۰۰ هزار میداد بهم و همش از بی پولی دم میزد چجوری میتونستم چند میلیون پس انداز کنم برا خرید شنود یا دوربین!!  

از حاشیه دور نشم فایل باز کردم کلی  آیکون بود زدم و دونه دونه باز می‌شد  چتهاشون و حرفاشون تو تلگرام  

و ... رسید ب ی فایل با حجم بالا  پلی زدم .. اون چیزی که سالها عقلم به دلم التماس می‌کرد که باور کنم رو  دیدم .. 

خیانت شوهرم با همون زنی که بارها در موردش اینجا گفته بودم.. 

چندماه دارم فکر میکنم یعنی کار کی میتونست باشه هدفش چی بوده .. هر کسی بوده یا به گوشی زن ه یا به گوشی شوهرم دسترسی داشته که تونسته به این وضوح همه چیو ضبط کنه جوری که انگار همه جا منم  کنارشون بودم  از صداشون داخل ماشین تا صدای  کفش شون تا باز شدن یخچال.. نوشابه خوردنشون 

خم شدنش سمت  ...  و یسری چیزایی که حتی دیدنش حالم بد کرد 

هوووف 

هرکسی بوده یا زخم خورده بوده مثل من یا حسادت داشته به زندگیم  یا شایدم دلش واسم سوخته  ..... ی نفر سومی که میدونسته اینا باهمن . 

.. پووووف 

همه اینا به کنار شماره منو از کجا آورده بود ! 

البته سوال مسخره ای هس کسی که میتونه رو گوشی ی نفر  آنقدر مسلط باشه درآوردن شماره من که 

مخاطب گوشی هردوشون بودم چیزی نیس ..

شایدم منو می‌شناخته 

تو خونواده شوهرم خواهر برادراش اصلا تو فاز تکنولوژی و اینکه چیو چجوری نصب کنن چه ورژنی باشن نیستن .. همینکه اونا میدونستن رابطه این دونفرو ولی پنهان کرده بودن چیزی که من از رفتارهاشون و نگاه ها فهمیده بودم .. پس نمیتونه کار اونا باشه...

مخم داره میترکه 

هر چقدر بیشتر فکر میکنم بیشتر گیج میشم ..

هرکسی هست!!  دمت گرم  

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران