2777
2789
عنوان

کار بانکی لطفا سر بزنید

78 بازدید | 9 پست

خانوما من 

6 تیر ماه ساعت11:۴۱ دقیقه از بانک سپه ام  ده ملیون انتقال دادم به کارت ملیم اما نه به حساب نشست نه به حساب برگشت ...

باجه بهم رسید نداد روی مانیتور امد که دارنده کارت معتبر نمی باشد روز بعد گفتن ۱۱:۳۰ شب ۶ تیر حمله سایبری شده ...هرچی رفتک بانک اینا میگن نیست یا گفتن ۷۲ ساعت بعد به حساب برمیگرده صبر کن الان شده ۱۳ تیر دیگ بخدا چشمم اشک از کسی هم نمیتونم قرض بگیرم وضعیت همه مناسب نیست ...

باید پول صاحب خونه رو بدم بخدا نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم اگر چیزی میدونید بهم بگید ...همش میگم ابروم رفته چیکار کنم  توراخدا اگر چیزی میدونید بهم بگید یا حداقل برام دعا کنید ..

سلین 

حضوری برو بانک ساعت انتقال رو بده بالاخره پول که رو هوا نیس

حضوری رفتم اس ام اس رو نشون دادم همه کار کردم میگن صبر کن ،صبر کن ...تا دوشنبه بهم مهلت داده صاحب خونه که بهش بدم این ده میل رو 

سلین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حضوری رفتم اس ام اس رو نشون دادم همه کار کردم میگن صبر کن ،صبر کن ...تا دوشنبه بهم مهلت داده صاحب خو ...

اگر میتونی با یه دوستی آشنایی حرف بزن نه که قرض کنی فقط بگن پول هس ولی مشکل داری برای انتقال ، آدمه دیگه درک می کنه 

حضوری برو بانک سپه، مغایرت شتابیه حتماپرینت از حساب ملی اون طرف هم ممکنه لازم باشه ارائه بدی

حساب خودم بوده از این حساب سپه ام ،  به کارت بانکی  ملی...

فردا که فک نکنم باشن جمعه اس ...

شنبه هم تاسوعا ، یکشنبه عاشوراس .. همون دوشنبه صبح باید برم مجدد

سلین