2777
2789
عنوان

مادرا میشه بیاین

79 بازدید | 14 پست

امشب حالم خوب نیست طبق معمول 

ازبچگی تاحالا دردی نبودک نکشیده باشم 

قربانی خیانت مادرم بودم جلو چشم به بابام خیانت میکرد نذاشت بچگی کنم مثل سگ کتکم میزد صورتم کبود میکرد همیشه خدا میگفت تو زشتی بدریختی باوجود اینکه همه میگفتن خوشگلی اعتماد به نفسموگرفت

فحش زشت زشت بهم میداد کتک ناجور خداازش نگذره 

هیچ موقع مادری برام نکرد نمیکنه 

بزرگ شدم اما کاش نمیشدم فوق العاده حرصی عصبی شدم یه دختر عصبی یادخیانتاش ک میفتم روانی میشم دیوانه میشم 

من بزرگ نشدم فقط پیر شدم 

به مرورزمان اجازه ندادم کتکم بزنه تا خواست بزنه منم زدمش من فقط میخواستم از خودم دفاع کنم ازبس کتکم میزد صورتم کبود میشد ازبس نشکونم میگرفت تمام بدنم کبود میشد ازبس تو گوشم میزد گوشم سوت می‌کشید 

وقتی ک بزرگ شدم نزاشتم کتکم بزنه مقاومت کردم وفحش میداد میده منم میده کتک بزنه منم میزنم دقیقا مثل خودش شدم  

میدونم الان میگین وای چطور دست رومادرت بلند میکنی قضاوت نکنین ببخشید بخشید مادری ک وسط پا دخترشو نشکون بگیره اونم به طور وحشتناک میگفت جایتو نشکون میگرم ک نتونی به کسی نشون بدی این مادر نیست الان هروز کاری میکنه داد بکشم عصبی بشم 

تمام پولاشو خرج خودش میکنه بعد انتظار داره اون پول ماهان خیلی کمم خرجش کنم پول ماهانم ۶۰۰۰ تومان یعنی زیر یه میلیون 

الان. دقیق به دقیق نفرینم میکنه فحشم میده حق با کیه

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

امشب اینقدر حرصم داد کاری کرده گریه کنم خود زنی 

چندتا قرص آرامبخش خوردم ک به زور بخوابم چون میدونم اگ نخورم بیدار میمونم فکر پشت فکر 

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماس دیگههمینجوری به مقاومت کردنت اضافه کن

من دارم جون میدم هروز خسته ام پیرشدن تو اوج جوانی 

منم براخودم ناراحتم

حق داري. 

بسپار به خدا. خودش جوابشو ميده. 

اونم كم كم پيره ديگه. بي حرصله ميشه و دست از سرت برميداره. 

سعي كن خيلي خونه نموني. 

تا روانيت نكنه بيشتر از اين

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

حق داري. بسپار به خدا. خودش جوابشو ميده. اونم كم كم پيره ديگه. بي حرصله ميشه و دست از سرت برميداره. ...

روانی شدم حرصی چطور میتونم مادر خوبی بشم درااینده 

این پیر حس میکنه ۱۴ سالش

من دارم جون میدم هروز خسته ام پیرشدن تو اوج جوانی

میدونم عزیزدلم

ولی یکی یه بار خیلی حرف قشنگی زد

باباش تهدیدش کرده بود و اون در عوض گفته بود کیو داری تهدید می‌کنی ؟ تو داری یه پیرمرد ۶۰ ساله میشی و من یه پسر جوون ۲۰ ساله! زور کی به کی میرسه؟

الان قضیه توهم همینه ، رفته رفته زور تو بیشتر میشه سعی کن پاشی و بیشتر فشار بیاری به مادرت اون که در هر حالت اذیتت میکنه؟ 

حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤

میدونم عزیزدلمولی یکی یه بار خیلی حرف قشنگی زدباباش تهدیدش کرده بود و اون در عوض گفته بود کیو داری ت ...

عزمزم من فوق العاده اعصابم ضعیف شده میاد سربه سرم میزاره منم جیغ میکشم خودزنی میکنم هی میگه دیونه روانی 

زورش هنوز بیشتر ازمته

عزمزم من فوق العاده اعصابم ضعیف شده میاد سربه سرم میزاره منم جیغ میکشم خودزنی میکنم هی میگه دیونه رو ...

ای بابا

من آخه از موقعیتت خبر ندارم که کمکت کنم

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده و مامانتو هم شفا

حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤