2777
2789

گفت بعد جنگ خیلیییی اوضاع کشور عالی میشه و انقدر رشد اقتصادی میکنیم که خدا میدونه

پیجشم تو اینستا اسمش ایران دیالیزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین اتفاق رو من به دوستان اینجا کفتم ولی همه گفتن توهمه

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
یعنی انقد پیشرفت میکنه یه راه صد درصدی برای زنان نابارور بوجود بیاد😭اون روز میبینم خسته شدم از ای و ...

الهی بگردم ان شاءالله به حق این شبا دامنت سبز میشه عزیزدلم

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

اها باش

هرکی هر  حرفی زد باور نکن

یه پوشک بچه شده ۳۵۰ 

هرچیزی دو برابر شده

😀نمیدونم چیزی میزنید شما 

پیروز جنگ ک شدید با این همه ویرانی و کشته

اقتصادهم شکوفا شد

پس چرا فقط ما بدبخت شدیم؟

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

یعنی انقد پیشرفت میکنه یه راه صد درصدی برای زنان نابارور بوجود بیاد😭اون روز میبینم خسته شدم از ای و ...

الهی بمیرم برای دلت🥺🥺🥺

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
انشاالله ظهور منجی عالم

باز ب یچی دیگه ربط دادید شما

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
پیش بینی شده ایران در آینده نزدیک اوضاع اقتصادیش عالی میشه معادن طلا زیادی کشف میکنه الهی همیشه سرز ...

والا ایران الانم معادن زیادی داره ولی انقدر بخور هست که به ما نمیرسه😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الهی به حق امام حسین هم خدا یه بچه ی سالم و زیبا و خوش اقبال به شما بده، هم پسر من شفای کامل و خیر بگیره