2777
2789
عنوان

بعضی از عضوای نی نی سایتی ها چقد کثیفند

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس شیطان حتما میره سراغ آدمایی مثل خودش؟

خیر 

ولی اون چیزی که از شیطان میگن اشتباهه ادما وسوسه های خودشونو میندازن گردن شیطان اصلا اون اینجوری سراغ ادما نمیاد که

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

من قصدم اذیت کردن کسی نبود تا حالا هم اینجا کسیو از خودم نرنجوندم

ولی من فقط یه کامنت گذاشتم چون تاپیک خودت باعث شد من و چندتایی دیگه بخندیم

اما با عصبانیتت منم جوابتو دادم

و پشت جوابامم هیچ عصبی شدنی نبود

ولی اگر تو رو تا این حد بهم ریخت

من از شما عذر می خوام استارتر

از همینجا اعلام می کنم بنده هیچ قصد بدی از گذاشتن ایموجی خنده تو تاپیک شما نداشتم

و امیدوارم سلامتی روحیت رو بدست بیاری🙏🏻💙

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

وااای باشه تو مومنی اتفاقا غرور کاذب شیطانو میارع طرفت احتمالا خیلی ب خودت مغروری

بحث با آدمایی مثل شما اصلا فایده نداره من از آدمایی مثل شما نظر نخواستم که فقط بدتر حال آدمو خراب میکنید 

من هیچ وقت مغرور نشدم تو زندگی اون ک خودشو میگیره آدمایی مثل شما هستین که طرز حرف زدن هم بلد نیستید متاسفانه 

شیطان با تو چی کار داره اصلا شیطان وجود نداره 

وقتی اینقدر همه چی رو باور میکنی که میترسی تو این مسیر نباش

دو روز دیگه هر سیاهی ببینی میگی فرشته مرگ بود یا ده بار غسل میکنی میگی هنوز نجسم اون دنیا شلاق میخورم بابتش یا یه تار مو بیرون بیفته فکر میکنی اون دنیا از موهات اویزون میشی و انتهای این مسیر جنونه

پاشو برو دکتر نه خودتو اذیت کن نه بقیه رو