2777
2789

لعنت به فروشنده های بی انصاف

کرمپودر خریدم

اومدم دیدم تو نت ۲۰۰تومنه به من دادش ۷۰۰تومن

کرمپودر گلد انجل

همیشه اینترنتی میخریدم واقعا واقعا دیگه لعنت اگه یه بار دیگه حضوری بخرم

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت نکن 

فقط قبل خرید تحقیق کن

البته شاید مال تو اصله

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

اصل و فیک داره...

ولی قبل خرید چگ کن تو نت

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌
لعنت نکن فقط قبل خرید تحقیق کنالبته شاید مال تو اصله

اخه هیچ جا این قیمت نزده همه جارو گشتم

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
من تا حالا اینترنتی خرید نکردم. همش حضوری

اشتباه میکنی من همه چیمو نتی میخرم

حضوریا پول خون باباشونو میگیرن

كرم پودر ٢٠٠ هزار تومن؟😅

الان ماسک ورقه ای ۵۰ هزار تومنه بعد کرم پودر ۲۰۰ هزار تومنی دیگه چی باید باشه 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

واقعا یه سری فروشنده ها خیلی حرومزاده نمنم برام پیش اومده یه چی خریدم دیدم تو دیجی کالا و سایر سایت ...

اره من یه بار خواستم حضوری بخرم پشیمونم کردن اصن