2777
2789

مثلا حوله های حموم و پتو هایی که در طول سال استفاده میکنید یا فرش اسپزخونتون و روتختی و فرش های اتاقاتون

من از دست بچم مجبورم زود ب زود بشورم چون هم نجس میشه هم کثیف بعدش عذاب وجدان میگیرم که چرا انقد خودمو عذاب میدم و از بدنم کار میکشم

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

پتو و فرش بده بیرون بشورن که نه به خودت فشار بیاد و نه به ماشین. 

حوله حموم،  روبالشی،  ملحفه و این چیزها هم باز ماشین میشوره دیگه. عذاب وجدان چی داری خواهر؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالی دوبار پتو ....یه بار قالی فرش .....آشپزخونه که زیاد

منم همینطورم تقریبا

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

فرشها رو ۷ساله نشستم

امسال پرده ها رو شستم

پتو ها هر سه ماه عوض که میکنم میدم خشک شویی

حوله ها بعد هر بار استفاده بجز پالتویی ها که ماهی یه بار

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

پتو و فرش بده بیرون بشورن که نه به خودت فشار بیاد و نه به ماشین. حوله حموم، روبالشی، ملحفه و این چ ...

عذاب وجدان اینکه نکنه دارم ابو اصراف میکنم با اینکه خیلی مراعات میکنم موقع شستن

حوله و پتو ماهی یک بار فرش آشپزخونه سالی چهار پنج بار روفرشی آشپزخونه و زیر سفره ای رو هفته ای دوبار ...

بچه کوچیک داری؟

عذاب وجدان اینکه نکنه دارم ابو اصراف میکنم با اینکه خیلی مراعات میکنم موقع شستن

تو دست نشور خب. 

سنگین هارو بده بیرون. 

سبک ها هم تو ماشین بنداز. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

فرشها رو ۷ساله نشستمامسال پرده ها رو شستمپتو ها هر سه ماه عوض که میکنم میدم خشک شوییحوله ها بعد هر ب ...

شاید فرشات تمیز بوده که هفت ساله نشستی