2777
2789

؟؟

تا حالا ۱۰تا مشتری زنگ زده که فردا چه ساعتی بیام؟

شنبه کی بیام؟...

حالا بیا به اینا حالی کن تعطیلات رسمی مزون تعطیله!

هر چی میگم تعطیله نیستیم

میگه من لباسمو برای فلان جلسه لازم دارم فردا میخوام😐

فردا میتونم بیام پرو...

شنبه بازید دیگه...

پس سفارشاتمو با پست برام بفرستید من لازم دارم یکشنبه میخوام برم شهر دیگه .....

تعطیله

تعططططییییییللللللل!!!!!

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

خط مزون رو خاموش کن

تلفن ثابت نداره

شماره گوشیمه

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگید ولی اگه به شخصی قول دادید فلانی تایم

سفارشتون رو تحویل میدم پس باید بهشون تحویل بدین 

نه اینکه تعطیلی رو بهونه کنید 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
کلا مشاغل غیر دولتی خب تعطیل کردن یا نکردشون دست خودشونه شاید به خاطر همین اینطوری فکر میکنن

ایام تاسوعا همه جا تعطیله دیگه

جمعه ها هم تعطیلات رسمی تقویمه

ببخشید برای یه لباس مجلسی کارشده که حدود یک و نیم متر پارچه می‌بره حدوداً چه مبلغی میگیرین؟ حدودش رو ...

مجلسی کار نمیکنیم

فقط اسپرت مثل کت و شلوار

اگه قول تحویل دادید موظفید برسونید دستشون سفارش رو

😐

سفارشاشون حاضر بوده 

نیومدن تحویل بگیرن

دیگه تقصیر بی برنامه بودن خودشونه

من موظف نیستم از استراحتم بزنم برای اونا