2777
2789
عنوان

تورو حضرت عباس بیایدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 62 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قول دوستان فقط ترمیم حالا به هر دلیل خواست خودش بوده 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

دوستت ک نه جسارت داشته باش بگو خودم .

اولا که با خاست دوطرفه بوده الان چیو کردن بگیره .

و عهد بوق هم نیس اصولا دیگه برا آقایون این دوره زیاد مهم نیست اینچیزا و اینکه قبل اینکار باید فکر می‌بودین الآنم توبه کن و اگر میخای در آینده ازدواج کنی کپسول خون بزار تمام

چطور اینقدر راحت دل ب حرام میدید؟؟؟ 

خدایی ادم چقدر میتونه خار وذلیل باشه که به خواسته خودش رفته تو همچنین مشکلی. 

بعدش راه حل میخواد؟ 

اقایون بگیر پرده رو قبل ازدواج نمیزنن خانما اندکی عقللللللللل

دوستت ک نه جسارت داشته باش بگو خودم .اولا که با خاست دوطرفه بوده الان چیو کردن بگیره .و عهد بوق هم ن ...

با کپسول خون هر گهی ملت میخوان میخورن بعد لاپوشونی میکنن لعنت به این ابزار مزخرف 

❤️‍🩹
بنظرم کپسول خون یه نوع کلاهبرداریه. قشنگ طرف مقابل رو گول میزنی باش

دیگه دارم راه حل میدم چون حتی باوجود بکارت گاهی خون نمیاد واسه همین میگم اگر توبه کرد از اشتباهش گزشت می‌تونه در آینده اینکارو کنه چون در اصل پرده بکارت وجود نداره خاله من بادوتا بچه بهش ماما گفته دختری اومده بود ذوق میکرد می‌گفت من هنوز دخترم