2777
2789

شهرستانم

دانشجو ام و درسم سخته یعنی دانشگاه شروع شه خیلی تایم بیکاری کمی دارم

ولی تز طرفی وافعا دلم میخواد یه کاری انجام بدم و اجساس مفید بودن بکنم

پیشنهادتون چیه 💞

با اجازه ی استارتر لطفا دو تاپیک آخرمو گزارش بزنین اگه گزارش زدید لایک کنین براتون صلوات بفرستم✨

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فقط درس

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

اگه مجبور به کار کردن نیستی درستو ادامه بده نیازی نیست به کار

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

درس بخون، ولی اگه کار خوبی پیدا شد هم اشکالی نداره میتونی خب انجام بدی. در به در دنبال کار نگرد

در به در دنبالش میستم ولی الان دو ماهی که بیکارم دوست دارم یه فعالیت مفیدم داشنه باشم

اگر جای مطمئنی پیدا بشه فروشندگی فروشگاه‌های لباس، کارآموز کافه، فروشنده‌ی کتاب‌فروشی، کار توی رستوران و ... مناسبه!

البته اگر تابستون رو به یادگیری پیش‌نیازهای رشته‌ت بگذرونی مفیدتره! مثلا نرم‌افزارهای مرتبط یا تقویت زبان انگلیسی!

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

پزشکی میخونم

میتونی مشاور کنکور بشی.بازارشم خوبه.درامد آنچنانی نداره ولی یه آب باریکه ای هست

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒