2777
2789
عنوان

ترمیم خود پس از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 35 پست
بله درسته منم میگم آخه چرا باید گیر ما بیفته همچین شوهرهایی ؟؟؟؟؟نمیگم ما چه مشکلی داشتیم ک اونا گوه ...

اره عزیزم درست میگی خیانت مثل خنجر میمونه که عزیزت تو خواب فرو میکنه به بدنت

متاسفانه خیانت روز به روز داره بیشتر میشه

اسم حیوان حیفه رو بعضیا بذاری

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

خب چرا به ازدواج ختم نمیشه رابطتتون؟به نظر خودت واقعا دوستت داره وابستگی بیمارگونه داره؟

من مطمعن بودم دوستم داره جوری هست ک زنگ بزنم بگم هرجایی گیر کردم ب کمکت نیاز دارم میاد، حتی اگ بدترین جا باشم ولی نمیدونم چرا اینکارو کرد

💕🌸☘️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بار ها از شوهرم خیانت دیدم و شکستم چون دوستش داشتم مدام می پرسیدم چک می کردم دوباره دیدم یعنی خودش ا ...

ببین از یه جایی به بعد که درداتو کشیدی زجه هاتو زدی انگار دیگه مهم نیس چ غلطی داره میکنه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

من مطمعن بودم دوستم داره جوری هست ک زنگ بزنم بگم هرجایی گیر کردم ب کمکت نیاز دارم میاد، حتی اگ بدتری ...

مشکل روانی نداره؟یا تو کودکی از خانوادش بی مهری ندیده؟رابطش با پدرش چطوره؟

بار ها از شوهرم خیانت دیدم و شکستم چون دوستش داشتم مدام می پرسیدم چک می کردم دوباره دیدم یعنی خودش ا ...

عزیزم رابطه همسرتون با پدرش چطور بوده تو کودکی یا الان حتی؟

خب چرا به ازدواج ختم نمیشه رابطتتون؟به نظر خودت واقعا دوستت داره وابستگی بیمارگونه داره؟

میگه ازدواج کنیم

ولی مگه میشه با ادمی ک پارک برم بهش نگم کتکم میزنه ازدواج کنم 

هیج اعتمادی بهم نداره تا سر کوچه خرید برم باید بگم . اما بحث ک میشه میگ من ب تو اعتماد دارم ب مردم ندارم.

میترسم اخرم یکار کنه همه بفهمن مجبورم کنن باهاش ازدواج کمم

💕🌸☘️🌹

اصلا بدهکارم شدم

رابطه شوهرت با پدرش چطور بوده تو کودکی؟یا الان؟

میگه ازدواج کنیمولی مگه میشه با ادمی ک پارک برم بهش نگم کتکم میزنه ازدواج کنم هیج اعتمادی بهم نداره ...

ازدواج کنی روزگارت سیاهه از الان مشخصه

مشکل روانی نداره؟یا تو کودکی از خانوادش بی مهری ندیده؟رابطش با پدرش چطوره؟

با پدرش بد نیست خوبن

اما وقتی ۱۰ سالش بوده مادرش این و ۳ تا خواهر دیگشو ول کرده رفته، ایشون بچه کوچیکه بوده اونزمان. از اون موقع دیگ مادرشو ندیده حتی گفتن ببینش قبول نکرده

💕🌸☘️🌹

با پدرش بد نیست خوبناما وقتی ۱۰ سالش بوده مادرش این و ۳ تا خواهر دیگشو ول کرده رفته، ایشون بچه کوچیک ...

همین بی مهری ها بنظرم ریشه در خیانت افراد داره

ازدواج کنی روزگارت سیاهه از الان مشخصه

اره میدونم

هر بحثی میشه میگه تو مثل مامانمی اونم انقد اذیت کرد تا رفت. ولی هیچ راهی پیدا نمیکنم بتونم با خیانتش کنار بیام ک بحث راه نیفته. در و همسایه دارن میفهمن دیگ چ خبره

💕🌸☘️🌹

پدر نداره یکی دوتا نیستن ک ۷ برادرن شوهرم ۵۰ سالشه خودم متولد ۷۰ هستم

عزیزم اتنخاب خودتون بوده؟