ماشالا مدیر عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6947 عنوان ملتمسانه محتاج دعاتون هستم.... | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 19 پست امروز رفتم آز بتا دادم گفت ۳:۳۰ بیا جوابشو بگیر خیلی استرس دارم... خواهش میکنم هرکی تاپیکمو دید اگه زحمتی نیست یه صلوات واسم بفرسته خیلی وقته انتظار مامان شدنو میکشم....ممنونم ازتون عزیزای دلم خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍 1396/12/07 | 09:07 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارال_ عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 10613 مارال جون به آرزوهات برسی آمین مرسی مهربون ، شما هم همینطور گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
neda3767 عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 101 منم صلوات فرستادم ..انشالله حاجت روا بشی ..منم منتظر نی نی ام 😭 میشه برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستین ..ممنون
ماشالا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6947 برات سه تا صلوات فرستادم ایشالا که عیدی تو از خدا گرفتی ممنونم ازت عزیزم خدا حاجت دلتو بده یعنی واقعا میشه عیدی امسالم یه فندق تو دلم بشه...اگه بشه چه خوب میشه خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6947 منم صلوات فرستادم ..انشالله حاجت روا بشی ..منم منتظر نی نی ام 😭 ایشالا خدا دامنه همرو سبز کنه ماها هم همینطور به نیته مامان شدنه همه یه آیت الکرسی خوندم خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍