2777
2789
عنوان

کی منو میشناسه اینجا و نظراتمو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 20 پست

نام کاربریت برام آشنا نیست عکسه اره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اه منم تو رو خیلی میشناسم😁

😂😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نام کاربریت برام آشنا نیست عکسه اره

من ندیدمت اما دیزاین کاربریت رو دوست دارم😍رنگ رنگی و شاد

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

من ندیدمت اما دیزاین کاربریت رو دوست دارم😍رنگ رنگی و شاد

مرسی عزیزم 😍😍😍🎀 کاربری قدیمی نیستم ولی قبلازیاد تو سایت بودم الان حوصلم نمیشه بیام دیگه تاپیک بزنم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

مرسی عزیزم 😍😍😍🎀 کاربری قدیمی نیستم ولی قبلازیاد تو سایت بودم الان حوصلم نمیشه بیام دیگه تاپیک بز ...

کمتر بیایی بهتره😁❤

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.