2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی که پدر پولدار دارن

640 بازدید | 38 پست

من هیچوقت اهل حسودی کردن به کسی نبودم همیشه از داشتن بقیه خوشحال شدم 

ولی یسریا رو که با خودم مقایسه میکنم خیلی دلم میخواست جای اونا باشم

گوشی ایفون آیپد لپتاپ همزمان همه رو باهم دارن 

خونه شیک و نوساز ماشین مدل بالا 

پدرشون همه جوره ساپورتشون میکنه 

پدر من تنها چیزی که خرجم میکنه فقط خوراک فقط و فقط همین نه هیچ چیز دیگه 

امیدوارم خودم بشم ادم موفق و پولداری که بچم توی رفاه باشه 

هیچی دیگه فقط خواستم درد و دل کنم

خوبه به فکر بچت هستی .

خیلیا به بچه هاشون فکر نمیکنن ‌ خودشون در حسرتها بزرگ میشن بعد ازدواج میکنن پشت هم بچه میارن بچه ها هم که بدتر میشن در این زمونه با  درامد کم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنی پدر پولدار داشته باشی نباید کار کنی؟ بازم باید کار کنی

کجای پیامم نوشتم کار نکنم 

میکردم اتفاقا خوبم میکردم 

ولی زندگی اون دختر از بچگی تا الانش با من زمین تا اسمون فرق داره من دارم رفاهشو میگم 

والا پدر منم پولداره

اما شکم درد میگیره بهم پول بده با زور با منت با کلک

خیلی ناراحت میشم هم سن سالامو میبینم

بعد میگه واس پول من چ نقشه ای کشیدید😐😐😐

و منم فقط بخاطر این درس میخونم که یه شغلی داشته باشم💔😢

مکن ز غصّه شکایت که در طریق طلب/ به راحتی نرسید آن که زحمتی نکشید. 🍃

پدر پولدار نداشتم

رفتم سر کار همه چی خریدم

چشمم به بشقاب بقیه هیچ وقت نبود( بشقاب استعاره از دارایی آدمهاست)

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

بیا یه پدر پولدار دارم مال تو ولی خب شکاکه ببین میشه تحملش کرد؟:)

نه خب اونم بدی داره 

ولی خب مشکل پدر منم فقط بی پولیش نیست هرچند با همه اینا بازم دوسش دارم خداحفظش کنه

کجای پیامم نوشتم کار نکنم میکردم اتفاقا خوبم میکردم ولی زندگی اون دختر از بچگی تا الانش با من زمین ت ...

خب عزیزم شاید باورت نشه ولی خونه ما جز اعصاب خوردی هیچی نداره حتی پول هم بهم بده بابام حساب تک تک اش رو پس میگیره 

یک عدد دانشجوی مهندسی🥰blacktime🥲

پدر پولدار نداشتمرفتم سر کار همه چی خریدمچشمم به بشقاب بقیه هیچ وقت نبود( بشقاب استعاره از دارایی آد ...

خیلی سخت نیست منظور تاپیکم رو متوجه شدن

من هم چشمم به دارایی بقیه نیست فقط خواه ناخواه ادم مقایسه میکنه 

شما الان همه چی خریدید ولی ایا ده سالتون بود اونچیزی که دوست داشتید رو داشتید؟ خیر نداشتید ولی یکی دیگه داشته 

خیلی سخت نیست منظور تاپیکم رو متوجه شدنمن هم چشمم به دارایی بقیه نیست فقط خواه ناخواه ادم مقایسه میک ...

خیلی سخت نیست تبادل نظر:)

فقر را چشیدم 

ولی هیچ وقت حسرت نخوردم 

همیشه تمرکزم روی زندگی خودم بوده...

اگه تصورش برای شما سخته صرفا برای شما سخته...

من خودم را توضیح دادم...شما هر طور دوست دارید برداشت و زندگی کنین.

میرم از تاپیک

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍