2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اسم نورماه چیه🥰

243 بازدید | 23 پست

قشنگه بنظرتون این اسمو رو دخترم بذارم؟ شوهرم که خیلی خوشش اومد البته ماهور..ماهورا..آوین..هلن هم مد نظرمه

اما نورماه خیلی خاص تره منم دنبال یه اسم خاصم😍

‌‌

نه متاسفانه قشنگ نیست

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلفظش سنگینه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

عزیزدلم با احترام اما به نظرم اون اسمایی که گفتی خیلی قشنگ تر و شیک ترن تا نورماه 

یعنی ممکنه بد خونده بده نورِ ماه بخونن اسمش رو به نظرم هر چهار تا اسمی که گفتی عالین

فک کنم تو تاسیان اسم شخصیت قصه های شیرین بود البته تلفظش نورما شنیده میشد حالا نمیدونم ه رو تاکید نم ...

اره دیدم من قبل تر از این سریال این اسم تو ذهنم بود نمیدونم تو سریال نورما هست یا نورماه 

من نورماه مدنظرم هست

‌‌

من قبل تر از این سریال این اسم مدنظرم بود نمیدونم چجوری یهو به ذهنم رسید هیچ جا هم نشنیده بودم

اما بنظرم ه نداره میگفتن نورما

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم